Overslaan en naar de inhoud gaan

Dylan Vrind aangesteld als Sales Director Benelux & Nordics bij SentinelOne

SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-security, heeft Dylan Vrind (48) benoemd tot Sales Director Benelux & Nordics. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het strategisch en operationeel uitbouwen van alle sales-gerelateerde activiteiten in de Benelux & Nordics-markt.

Vrind brengt veel security-ervaring met zich mee. Zo was hij het afgelopen jaar werkzaam bij Proofpoint als Country Manager Benelux. Daarvoor werkte hij onder meer bij Gigamon als Sales Director Northern Europe en bij Check Point Software Technologies als Sales Manager Netherlands.

Vrind: “Ik zie grote kansen voor de hoogwaardige en ongeëvenaarde XDR-oplossing van SentinelOne. Deze sluit naar mijn idee naadloos aan bij de vraag vanuit de markt. Het is helaas niet meer de vraag ‘of’ je getroffen wordt door cyberaanvallen, maar eerder ‘wanneer’. Daarom is het onze taak om bedrijven weerbaarder te maken tegen deze aanvallen, samen met onze channel-partners. De cultuur binnen SentinelOne is open, enthousiast en klantgericht. Dit spreekt mij enorm aan, omdat ik uit hetzelfde hout gesneden ben. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met onze klanten, partners en het SentinelOne team.”

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in