Development

Dit is een bijdrage van SentinelOne
Security
Daniel Kollberg, VP EMEA SentinelOne

Daniel Kollberg nieuwe VP EMEA SentinelOne

SentinelOne benoemt Daniel Kollberg als Vice President voor EMEA 

21 februari 2020
Door: SentinelOne, partner

SentinelOne benoemt Daniel Kollberg als Vice President voor EMEA 

SentinelOne, specialist in autonome endpoint-bescherming, heeft Daniel Kollberg aangesteld als vice president EMEA. De benoeming is een nieuwe stap in de recordgroei van het security-bedrijf dat door de inzet van AI bedrijven helpt te beschermen.

Het afgelopen half jaar heeft SentinelOne de activiteiten in EMEA meer dan verdriedubbeld dankzij nieuwe klanten in de regio’s Europa, het VK en het Midden-Oosten. Bedrijven als Aston Martin, Casino, Monoprix en Berlitz hebben allemaal een traditionele antivirus-oplossing ingeruild voor het endpoint protection en EDR (Endpoint Detection & Response) platform van SentinelOne. Kollberg is nu aangesteld om die groei verder te ondersteunen.

Kollberg heeft meer dan 25 jaar leidinggevende ervaring in cybersecurity en IT-oplossing. Hiervoor was hij VP EMEA Service Providers bij Palo Alto Networks, waar hij medeverantwoordelijk was voor de grote groei de afgelopen vijf jaar. 

“SentinelOne valt op doordat ze in staat zijn de grootste bedrijven te beschermen tegen een wijd spectrum van risico’s en aanvallen”, aldus Kollberg. “Ik zie een gouden oplossing in de EPP en EDR van het bedrijf, met veel innovatiekracht om IoT en cloud workloads te beschermen. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

 

Reactie toevoegen