Overslaan en naar de inhoud gaan

Vertrouw uw IT-beheer toe aan een IT-collega op afstand

Wanneer u overweegt om IT-beheer uit te besteden, moet het met de relatie tussen uw IT-organisatie en de externe beheerpartner natuurlijk goed zitten. Het ideaalbeeld? Een partner die niet alleen technische ondersteuning biedt, maar ook echt meedenkt en voelt als een verlengstuk van uw interne team, als een collega.

Ontzorgen door beheer

Dit mag u toch gewoon verwachten, een partner die uw organisatie en de specifieke uitdagingen diepgaand kent? Dus niet alleen reageren op problemen, maar deze voorzien en proactief aanpakken als het moment daar is? Dat is hoe u het wilt en dat is hoe PQR dit doet. Ons beheerteam werkt niet voor, maar mét u, als een collega op afstand. Dat is het verschil. Uw IT is onze zorg en wij streven net als u naar rust en stabiliteit binnen uw IT-omgeving. We vertellen u er meer over in deze blog.

Uw organisatie is uniek, wij begrijpen dat

Van gemeenten tot logistieke organisaties, van ziekenhuis tot maakindustrie, elke organisatie en branche heeft unieke behoeften en uitdagingen. Het is goed te weten dat PQR verder kijkt dan de standaard klant-leverancierrelatie. Want wij snappen maar al te goed dat het gaat om het bouwen van een relatie waarbij afspraken en acties bijdragen aan het gezamenlijke succes. Waarom zou u het voor minder doen? Wanneer uw interne klanten, de medewerkers, tevreden zijn, dan pas is de missie geslaagd. En dat is wat telt, nietwaar?

Samenwerking en begrip

De ‘IT-collega op afstand’; we hebben het er al even over, is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Want als u IT uitbesteedt is het niet meer dan logisch dat er meer wordt gedaan dan alleen het uitvoeren van taken? Het vraagt om een diepgaand begrip van de businesscontext en de specifieke uitdagingen van de klant, net zoals een collega van u dat zou weten. Daarbij is het belangrijk om verder te vragen: wat zijn de primaire processen van de organisatie die nooit mogen stoppen, zijn er bepaalde locaties belangrijker dan andere? Dit begrip stelt ons beheerteam in staat om meerwaarde te leveren en met u te werken aan duurzame oplossingen. Daarmee nemen we natuurlijk onze ervaring uit de branche mee. Of dat nu ziekenhuizen zijn of dat het een ander type organisatie is: elke organisatie is uniek. We houden een open blik, doen geen aannames en blijven doorvragen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat een storing technisch wordt opgelost, maar het uiteindelijke doel is dat de mensen kunnen blijven werken.

Succes begint al bij de kennismaking

Op het moment dat wij met elkaar gaan samenwerken, is het ons doel om te begrijpen hoe uw IT-landschap in elkaar zit en welke behoeften er zijn. Dit inzicht vormt de basis voor een op maat gemaakte architectuur en een naadloze overgang naar operationeel beheer door PQR. Vanaf de eerste kennismaking met PQR laten we u direct ervaren wat de waarde is van de ‘IT-collega op afstand’ die naast u staat, u begrijpt, met u meedenkt en samenwerkt.

Dezelfde kennis en toewijding als uw ‘eigen’ collega

Wat is nu echt het verschil tussen uw eigen collega of een externe? Vaak draait het om de inleving in uw organisatie, het kennisniveau of de toewijding. Door onze oprechte interesse en nieuwsgierigheid snappen wij uw organisatie en de processen. Uw succes is ons succes en uw uitdagingen zijn ook die van ons. Dat stelt ons in staat om proactief te reageren en te handelen waardoor potentiële storingen zoveel mogelijk uitblijven en downtime wordt beperkt. Dat geeft rust.
Vindt er wel een incident plaats? Ook dan handelen we zoals uw eigen medewerkers daarop zouden reageren. Dat betekent dat als u roept dat er brand is, wij uitrukken met hulptroepen.

Tip: benieuwd hoe wij als uw collega op afstand omgaan met incidenten? Lees dan onze blog: IT-incidenten oplossen zonder discussie vooraf

Bouwen aan vertrouwen

Vertrouwen is de basis. Dit begint lang voordat een kritieke situatie zich voordoet. Door samen te werken, te luisteren en te leren, bouwen we aan een fundament dat standhoudt in tijden van nood. Mocht het zover komen, dan lost ons team het op, met de hoogste prioriteit. Pas als het ‘stof is neergedaald’, evalueren we samen wat de stappen zijn om dit in de toekomst te voorkomen.

De collega op afstand, voor diepgaand begrip en succes

Ons partnership gaat over het bouwen van een relatie waarin wij u begrijpen en u ons, en we elkaar versterken om tot het beste resultaat te komen. Dat gaat verder dan het oplossen van technische problemen en draait om het samenwerken aan uw stabiele en efficiënte IT-omgeving, dat is het gezamenlijke doel. Dat bewaart de rust en dit is ook de essentie van een partnership met PQR, waarbij we streven naar een naadloze integratie als uw ‘collega op afstand’. Op die manier gaat u van zorgeloos beheer naar grenzeloze groei.

Geschreven door: Sabine Groenendijk, Senior Service Delivery Manager bij PQR

 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in