Overslaan en naar de inhoud gaan

PQR wint HPE Award voor Solution Provider in Noord-West Europa

PQR heeft de prijs voor Solution Provider van het jaar in de regio Noord-West Europa ontvangen tijdens de HPE Partner of the Year Awards 2024. Hewlett Packard Enterprise (HPE) reikt deze awards jaarlijks uit als erkenning voor de toewijding en succes van HPE-partners in het leveren van waarde aan hun klanten tijdens hun digitale transformatie.

PQR wint HPE Award voor Solution Provider in Noord-West Europa

Prijzen worden uitgereikt aan HPE-partners die uitzonderlijke resultaten hebben geboekt op het gebied van financiële prestaties, innovatieve oplossingen en betekenisvolle bedrijfsresultaten. De HPE Partner of the Year Awards zijn uitgereikt tijdens het wereldwijde HPE event, HPE Discover, in Las Vegas.

“Ik ben ontzettend trots om deze award te mogen ontvangen”, aldus Marco Lesmeister, Managing Director bij PQR. “Het bevestigt onze inzet aan het behalen van uitstekende resultaten voor onze klanten. Ons team van trusted advisors heeft niet alleen een uitstekende kennis van de technologie van HPE, maar kan deze bovendien uitstekend matchen met de zakelijke vraagstukken van onze klanten, zowel in on-premises-, cloud- en hybride omgevingen. Expertise, ervaring en goed partnerschap – daarmee brengen we rust naar onze klanten.”

“Met de Northern Western European (NWE) HPE Partner Awards erkennen wij de focus en toewijding van onze partners voor het leveren van succesvolle oplossingen met HPE”, zegt Maarten Spijkers, Managing Director & VP, Hewlett Packard Enterprise Nederland. “PQR heeft terecht de NWE HPE Solution Provider of the Year 2024 Award gewonnen. Met hun diepgaande expertise en kennis biedt PQR onze gezamenlijke klanten unieke en succesvolle proposities. We waarderen onze jarenlange, sterke relatie met PQR en verheugen ons op onze verdere samenwerking in de toekomst.”

Over PQR

De experts van PQR zijn Rustmakers in IT. Ze werken niet vanuit techniek, maar vanuit vraagstukken waarbij menselijke oplossingen centraal staan. Oplossingen die faciliteren én ontzorgen. Het SpaceHub-platform van PQR brengt organisaties van allerlei grootte op veilige en betrouwbare wijze naar de private, public of hybride cloud. In die reis worden deze organisaties ondersteund met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van infrastructuur, workspace, security, netwerk en managed services. Kijk voor meer informatie op www.pqr.com.

Over Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) is het wereldwijde edge-to-cloud bedrijf dat organisaties helpt resultaten te versnellen door meer waarde te halen uit al hun data. HPE is al decennia bezig om de toekomst vorm te geven en innoveert om de manier waarop mensen leven en werken te verbeteren. HPE levert unieke, open en intelligente technologische oplossingen as-a-Service. Met een aanbod van Cloud Services, Compute, High Performance Computing & Al, Intelligent Edge, Software en Storage, biedt HPE een consistente ervaring in alle clouds en edge-omgevingen, waarmee klanten nieuwe bedrijfsmodellen kunnen ontwikkelen, op nieuwe manieren kunnen werken en hun operationele prestaties kunnen verbeteren. Ga voor meer informatie naar: www.hpe.com

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in