Overslaan en naar de inhoud gaan

PQR sluit partnership met Caribische MSP NetPro Group

De twee managed service-partijen slaan de handen ineen om de service aan klanten te verbeteren, onder andere doordat deze nu profiteren van de mogelijkheid van 24/7 service en support. Door de samenwerking tussen NetPro Group, dat gevestigd is op Aruba, Bonaire en Curaçao, en PQR, kunnen beide bedrijven gebruikmaken van het follow-the-sun-principe en hebben klanten de mogelijkheid voor backup & disaster recovery op een geografisch andere locatie.

Excellente service en support
Het leveren van excellente service en support is een van de pijlers die aan de basis staan van het succes van PQR en NetPro Group. Nu steeds meer mensen niet meer alleen op kantoor werken, maar vaak thuis of waar dan ook ter wereld, is het belangrijker geworden voor klanten om 24 uur per dag contact te kunnen hebben met hun IT-dienstverlener. Om klanten in de Caribische regio dezelfde hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden als men in Nederland van PQR al gewend is, hebben beide partijen deze overeenkomst gesloten. Bijkomend voordeel is dat medewerkers van beide partijen kunnen leren van elkaar en beide organisaties in één keer hun service & support-afdeling kunnen uitbreiden met een groot aantal ervaren experts in een tijd waarin het moeilijk is om ervaren medewerkers aan te trekken. Omdat NetPro Group gesitueerd is in het Caribisch gebied, kunnen klanten in beide geo’s eenvoudig gebruikmaken van backup- & disaster recovery-diensten aan de andere kant van de wereld.

“We zijn erg blij met dit partnership omdat we in NetPro Group een ideale partner gevonden hebben die dezelfde kwaliteitseisen stelt als PQR”, zegt Marijke Kasius, CEO van PQR. “De overlap in kennis is erg groot waardoor we makkelijk de samenwerking kunnen vinden, tegelijkertijd kunnen we dankzij de nauwe samenwerking ook veel van elkaar leren. Door de uitwisseling bieden we tevens een mooie mogelijkheid om voor een periode te kunnen werken op de zonnige Nederlandse eilanden. Zo hebben we momenteel al drie collega’s op Curaçao zitten die daar gezamenlijk klanten helpen.”

“Op de eilanden is lokale dekking erg belangrijk, maar het vinden van goede mensen is soms lastig. Er liggen erg veel mogelijkheden en door het partnership met PQR hebben we een sterke Nederlandse partij naast ons om samen mee op te trekken en om onze business continuity-klanten 24/7 te kunnen bedienen”, aldus John van Wezel, Managing Director van NetPro Group.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in