Overslaan en naar de inhoud gaan

PQR behaalt Managed Services Provider-status bij Aruba

PQR, Rustmakers in IT, heeft de status van Managed Services Provider (MSP) behaald bij Aruba, een Hewlett Packard Enterprise-bedrijf. PQR beschikt al ruim 3 jaar over een Platinum partnerstatus bij Aruba, waarmee de dienstverlener de 7e organisatie in Nederland is die beide statussen op zak heeft. Als Platinum én MSP Partner kan PQR klanten meer flexibiliteit, kostenefficiëntie en ontzorging bieden - wat steeds belangrijker wordt in de snel evoluerende IT-markt van vandaag.

Netwerkimplementatie en -beheer zijn onderdeel van PQR SpaceHub, waarmee PQR organisaties continu ontzorgt en begeleidt op weg naar de cloud. Daar is flexibiliteit voor nodig, zoals in het op- en afschalen van capaciteit en volledige (wireless-)ondersteuning voor hybride werkmodellen. PQR staat volledig in dienst van deze vereisten.

“We zien een sterke marktbehoefte naar wendbare netwerken”, aldus Arie Dekkers, Aruba-specialist bij PQR. “We zijn een van de weinige partijen in Nederland die hier gecertificeerd in zijn en daar aantoonbaar in kunnen voorzien. En dat doen we op rap tempo. Als je maandag honderd nieuwe medewerkers in dienst neemt, hebben wij woensdag de netwerkcapaciteit op orde. Daarnaast zijn klanten door ons as-a-Service-model bij problemen verzekerd van vervangende apparatuur binnen afzienbare tijd. Op deze manier leveren we rust en vertrouwen bij onze klanten, zodat ze zonder netwerkzorgen hun bedrijf kunnen doen groeien.”

“Al vele jaren vertrouwen wij vitale klanten toe aan PQR, omdat ze met hun expertise in IT, netwerken en security hun reputatie als rustmakers waarmaken”, zegt David van den Berg, Country Director HPE Aruba. “PQR behoort nu tot een kleine exclusieve groep partners met zowel Platinum- én MSP-status. Dit is een belangrijke strategische stap, want steeds vaker willen organisaties ontzorgd worden in hun netwerkbeheer. Er is ook toenemende behoefte aan flexibiliteit via Networking-as-a-Service. PQR kan in deze behoeften voorzien en voldoet dan ook ruimschoots aan onze pittige partnereisen.”

De MSP-status is een mijlpaal in de verdere ontwikkeling van PQR’s end-to-end cloud-dienstverlening die naast interne expertise ook gestoeld is op een breed ecosysteem van partners.

“Aruba is een strategische partner van PQR. We zijn dan ook blij met deze erkenning van de kennis en kunde van onze teams”, zegt Marijke Kasius, CEO bij PQR. “De status van Platinum MSP Partner versterkt onze dienstverlening rond Wifi-as-a-Service en Networking-as-a-Service, zodat we onze klanten kostenefficiënter de flexibiliteit kunnen bieden die ze nodig hebben in hun cloud-transformatie.”

Lees hier meer over de Aruba-diensten van PQR.

Over PQR

De experts van PQR zijn rustmakers in IT. Ze werken niet vanuit techniek, maar vanuit vraagstukken waarbij menselijke oplossingen centraal staan. Oplossingen die faciliteren én ontzorgen. Het SpaceHub-platform van PQR brengt organisaties van allerlei grootte op veilige en betrouwbare wijze naar de private, public of hybride cloud. In die reis worden deze organisaties ondersteund met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van infrastructuur, workspace, security, netwerk en managed services.

Kijk voor meer informatie op www.pqr.com.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in