Overslaan en naar de inhoud gaan

Verbind jouw organisatie voor succes

Nu organisaties steeds meer op verschillende technologieën en systemen leunen om hun bedrijfsprocessen succesvol te ondersteunen, is integratie een hoofdrolspeler geworden.

Op donderdag 15 juni organiseert Motion10 voor de derde keer hét jaarlijkse Azure & Integratie Congres in de Jaarbeurs in Utrecht. Gedurende de dag zullen sprekers van Microsoft en onze klanten Blokker en RAI Amsterdam laten zien waarom integratie ‘business critical’ is voor hun organisaties en hoe het meerwaarde creëert voor Microsoft technologieën als Data & Analytics, AI en Power Platform.

Tijdens inspirerende en interactieve sessies bespreken we best-practices voor het bouwen van betrouwbare, schaalbare integraties en hoe ervoor te zorgen dat die integraties voldoen aan de eisen van de bedrijfsstrategie.

Een aantal experts die op 15 juni aan het woord komen: John de Keuning (IT Director, Blokker), Lloyd Tan (Data Architect, RAI Amsterdam), Pascal van der Heiden (Cloud Solution Architect, Microsoft Netherlands), Andrew Welch (Vice President & Director, Cloud Application Platform, MVP, HSO), Merlijn Koppejan (Solution Lead Azure & Integration, Motion10).

Claim nu jouw gratis ticket om erbij te zijn op donderdag 15 juni in de Jaarbeurs in Utrecht!

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in