Overslaan en naar de inhoud gaan

LINKIT breidt Low-code portfolio uit

Met Low-code platformen is het mogelijk om applicaties te ontwikkelen op enterprise-schaal in een fractie van de tijd in vergelijking met klassieke ontwikkelmethoden. LINKIT, al ruim 5 jaar een van de grote Low-code spelers in Nederland en Duitsland, helpt haar klanten nu naast de OutSystems services ook met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van Mendix oplossingen.

De toevoeging van Mendix aan LINKIT’s portfolio is een logische keuze. “One size fits all, is niet waar wij in geloven.”, zegt Daan de Groof (CEO IT & Innovation bij LINKIT). “Elke klant en elke uitdaging is uniek en daar horen soms verschillende oplossingen en tools bij. Wij willen de uitdaging graag begrijpen en bekijken dit altijd vanuit een business-, maar ook technisch perspectief waarbij we een eerlijk en onafhankelijk advies belangrijk vinden.”

LINKIT ondersteunt al jaren grote organisaties als Ahold, Intratuin en Aegon met het bouwen van innovatieve IT-oplossingen middels Low-code. Met een combinatie van design thinking en agile softwareontwikkeling, wordt een toolbox geboden om elk project tot een succes te maken, ongeacht de technologie. Daan de Groof: “Hoe mooi is het dat we in staat zijn om onze klanten te helpen met de platformen die volgens Gartner’s ‘Magic Quadrant’ leading platformen zijn in Low-code oplossingen? Het is fantastisch om te zien welke enorme impact organisaties kunnen maken bij de adoptie van deze krachtige Low-code platformen. Daarbij hebben wij de kennis en kunde in huis om projecten totaal te ontzorgen.”

LINKIT gelooft sterk in de autonomie van haar klanten. Klanten kunnen, als zij dat willen, zelf onderhoud plegen en kleine verbeteringen in de applicaties doorvoeren. Uiteraard kan LINKIT daarbij ondersteunen met gerichte trainingen en kennissessies.

Bob van Heijster, door Mendix aangewezen als MVP (expert, leider en evangelist op Mendix-gebied), is bij LINKIT gestart om een team van Mendix-specialisten op te zetten en te leiden. Intussen zijn de eerste klant projecten succesvol afgerond. Momenteel helpt LINKIT een van haar klanten om met Mendix aan de slag te gaan: “We gaan met hen nu een Mendix platform neerzetten waarbij we 14 applicaties gaan bouwen. Daar hebben we ontzettend veel zin in!”

Bekijk de video, klik hier.

Bob van Heijster, Video Mendix, Video Low Code
Bob van Heijster, Video Mendix, Video Low Code

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in