Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat jouw IT-projecten niet langer falen

IT-projecten falen vaak. Dit is de harde werkelijkheid die we vaak in de praktijk zien. Organisaties bouwen aan IT-oplossingen die niet het echte probleem oplossen. De behoefte vanuit de business blijkt toch anders tijdens het project waardoor de scope of het budget wijzigt. Herkenbaar vanuit een eerder project?

De afgelopen maanden hebben we artikelen gedeeld over het hot topic onderwerp 'Waarom IT projecten vaak falen en wat je eraan kan doen'. Door de interesse die er vanuit de markt is gekomen, hebben wij een eenmalige experience opgezet waarmee jij live kan ervaren, hoe je jouw eigen IT projecten een betere kans van slagen kan geven. Namelijk: The Next IT Experience op 1 juni 2023.

Tijdens The Next IT Experience, laten we je op een unieke locatie, op een out of the box manier kennis maken met design thinking. De kracht achter succesvolle IT-projecten. Volg tijdens de experience de interactieve workshops, waarin je zelf aan de slag gaat met jouw IT-uitdagingen. Hoe kan jij de impact van jouw IT-team versterken én krijg je de business hierin mee? Werk samen met jouw samengestelde team tijdens de experience naar een succesvolle IT-oplossing en verhoog je ROI.

Wat kan je verwachten van deze experience:

  • ✔️ Krijg de business op dezelfde lijn en start succesvolle projecten
  • ✔️ Stop met het weggooien van geld aan falende IT-oplossingen
  • ✔️ Leer hoe je de aanpak van design thinking gebruikt

Workshops

We vermoeien je niet met langdradige talks, maar houden je liever zelf bezig door middel van de interactieve workshops. Jij krijgt de kans om aan de slag te gaan met jouw uitdaging, zo krijg jij direct antwoord op jouw IT-vraagstuk. Door onze experts met talloze ervaring, heb je de kennis de hele dag dichtbij. Ze begeleiden je aan de hand van voorbeelden die zij zijn tegengekomen.

Je gaat na afloop van het event naar huis met een concrete aanpak die jij direct toepast in jouw organisatie.

Aanmelden en meer informatie

Let op: dit event heeft een beperkt aantal plekken. Meld je aan en ontvang ‘energizers’ om je voor te bereiden op de werkdag zelf. Zo kunnen we jou echt helpen jouw IT-vraagstuk aan te pakken.

Meer informatie lezen, het programma bekijken en aanmelden doe je hier.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in