Beheer

Dit is een bijdrage van LINKIT
Cloud
LINKIT Event Automate to innovate

Event: Automate to innovate met Microsoft & Mileway

Schaal je IT-organisatie met een lage capaciteit.

3 oktober 2022
Door: LINKIT, partner

Schaal je IT-organisatie met een lage capaciteit.

We weten allemaal dat je concurrenten je voorbij vliegen wanneer je niet innoveert. Toch komt het steeds vaker voor. Plannen om te innoveren staan op een lager pitje omdat er geen capaciteit of tijd is om door te ontwikkelen. De operatie neemt te veel tijd in beslag voor jouw IT team, waardoor er geen ruimte is om echt te innoveren.

Door te automatiseren verhoog je productiviteit, kwaliteit en heeft IT meer tijd voor lange termijn zaken als innovatie en professionele ontwikkeling. Als extra bijkomstigheid betekent dit dat de medewerkers op de goede plek terecht komen waardoor ook de retainment verbetert. Er zijn talloze voordelen te noemen van het automatiseren, maar dat is niet zo 1,2,3 geregeld. Hier komt heel wat bij kijken, en daar helpen we je graag mee.

Op 18 oktober aanstaande, nemen Microsoft, Mileway & LINKIT je stap voor stap mee in het proces om te innoveren. Het event vindt plaats in het LINKIT hoofdkantoor (Rijnzathe 9 de Meern) of online op een plek die jou beter uitkomt. Laat ons tijdens het aanmelden weten hoe je bij het event aan wilt sluiten. Als je bij ons op kantoor langskomt kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje!

Programma

16.45 - Welkom @LINKIT Headquarters of haak online aan (Rijnzathe 9, de Meern)

17.00 - Christiaan Konstapel (Mileway): Klaar om te springen?

17.25 - Dick van Straaten (LINKIT): Laten we de sprong wagen

17.50 – Laurent Ellerbach (Microsoft): De landing na de sprong

18.15 - Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

 

Maak jij ook de sprong om met automatisering te innoveren? 
Meld je hier aan voor het event!

 

 

Reactie toevoegen