Overslaan en naar de inhoud gaan

Tech in 2 minuten: Wat is GO Kyocera?

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar razendsnel op, net als nieuwe producten en oplossingen. In deze rubriek wordt kort en bondig uitgelegd wat een product of oplossing doet en vooral wat je er als bedrijf mee kunt. Deze keer: Wat is GO Kyocera?
Software as a Service

Wat is GO Kyocera?

Go Kyocera is een SAAS-oplossing (Software as a Service) die printmanagement en documentmanagement combineert in één oplossing. Hiermee stroomlijn, optimaliseer en beveilig je de documentgerelateerde processen van je organisatie.

Wat kun je met GO Kyocera?

GO Kyocera helpt organisaties om niet onnodig te printen, de beveiliging te verbeteren en de printkosten te verlagen. Met het printmanagement van GO Kyocera beheer en controleer je eenvoudig de printinfrastructuur. Het beschikt over functies als: beveiligd printen, Print & Follow, het volgen en bewaken van het printgebruik, scannen naar online storage platformen en het afdwingen van het ingestelde printbeleid.

Met het documentmanagement van GO Kyocera beheer en organiseer je digitale documenten. Documentopslag, versiebeheer, zoeken en ophalen van documenten, samenwerkingstools, workflowautomatisering en documentbeveiliging zijn allemaal inbegrepen. Hiermee kun je digitale documenten efficiënter beheren, de samenwerking tussen teams verbeteren, de productiviteit verhogen en de integriteit en vertrouwelijkheid van documenten waarborgen.

Wat zijn de productspecificaties of waar bestaat de oplossing uit?

Go Kyocera is een cloudgebaseerde SaaS-oplossing voor printmanagement en documentmanagement via het internet. Medewerkers hebben toegang tot softwareapplicaties via een webbrowser en direct vanaf de interface van een multifunctional. Zo kunnen ze, onafhankelijk van de locatie, veilig printen en hebben ze toegang tot de voor hen toegankelijke digitale documenten

Hoe werkt GO Kyocera?

GO Kyocera combineert printmanagement en documentmanagement in één platform. Medewerkers hebben, na authenticatie via gebruikersnaam en wachtwoord of een toegangspas / gebruikerscode, toegang tot GO Kyocera via een webbrowser en de interface van de MFP.

Eenmaal ingelogd hebben ze toegang tot deze functionaliteiten voor printmanagement:

 • Print monitoring: de oplossing registreert printopdrachten die naar netwerkprinters en multifunctionele apparaten worden gestuurd. Informatie zoals gebruiker, datum, tijd en aantal afgedrukte pagina's wordt vastgelegd.
 • Afdrukbeleid en -regels: definieer beleidsregels voor printen en dwing ze af, zoals het instellen van printquota, standaard dubbelzijdig printen of het beperken van printen in kleur.
 • Rapportage: genereer gedetailleerde rapporten om het printgebruik, de kosten en trends te analyseren.
 • Afdrukbeveiliging: geef veilig afdruktaken vrij, gebruikersverificatie bij de printer of versleuteling van gevoelige documenten.

De functionaliteiten voor documentbeheer:

 • Opslag van documenten: een veilige opslagplaats voor digitale documenten in verschillende bestandsformaten, met versiebeheer om documentrevisies bij te houden.
 • Zoeken en vinden van documenten: documenten zoeken op basis van metadata, trefwoorden of full-text search.
 • Samenwerking en workflow: documenten delen en samen in de documenten werken. Processen zorgen voor routering en goedkeuring van documenten via vooraf gedefinieerde processen.
 • Documentbeveiliging en machtigingen: toegangsrechten tot documenten, zodat alleen bevoegde gebruikers specifieke documenten kunnen bekijken, bewerken of delen.

Wat levert GO Kyocera een bedrijf op?

Dit zijn de voordelen van GO Kyocera:

 • Besparing van geld Door investeringen in hardware en software te vermijden en de printgerelateerde kosten te verlagen
 • Verbetering van de efficiëntie Door eenvoudigere printgerelateerde processen en documentworkflows
 • Verbetering van de beveiliging Door authenticatie en autorisatie voor printen en toegang tot documenten
 • Documenten zijn toegankelijk waar je ook bent Door de gecentraliseerde opslag en eenvoudige zoek- en vindfuncties
 • Inzicht in printvolumes, maak beleid of pas het aan naar aanleiding van rapportages
 • Vermindering van papierafval en energieverbruik

Deze voordelen dragen allemaal bij aan het besparen van kosten, het verhogen van de productiviteit, het verbeteren van de beveiliging, het stroomlijnen van workflows en het verlagen van de impact op het milieu.

Hoe onderscheidt het product / de oplossing zich van de concurrentie?

Kyocera beschikt over een decennialange kennis en expertise in de printindustrie. We begrijpen de uitdagingen en vereisten op het gebied van print- en documentmanagement. Onze oplossingen zijn daardoor speciaal ontwikkeld om de overgang van analoog naar digitaal volledig te ondersteunen.

Door een multifunctional in het digitaliseringsproces in te zetten kan het gebruik van papier en print aanzienlijk worden verminderd. De combinatie en integratie van printmanagement en documentmanagement zorgt bovendien voor een veilige documentomgeving, van creatie tot archief.

Wat zijn de voordelen van GO Kyocera?

Go Kyocera is een SAAS-oplossing die onder andere de volgende voordelen heeft:

 • Gecentraliseerd print- en documentmanagement: controle over printactiviteiten en gestroomlijnd documentmanagement.
 • Kostenbeheersing en -reductie: bewaak en beheer printgerelateerde kosten. Dwing printbeleid af, implementeer printquota en analyseer patronen in het printgebruik. Door de printactiviteiten te optimaliseren, krijg je inzicht in de afdrukkosten en kun je het beleid aanpassen om de kosten verder te verlagen.
 • Optimale beveiliging: Bescherm gevoelige documenten en druk ze veilig af. Gebruikersverificatie bij printers en versleutelde verzending van documenten, zodat onbevoegde toegang tot vertrouwelijke informatie voorkomen wordt.
 • Documentorganisatie en toegankelijkheid: Regel gecentraliseerde documentopslag, eenvoudige zoek- en opvraagmogelijkheden, geautomatiseerde documentprocessen en samenwerking. Dit zorgt voor een efficiënte organisatie van documenten, snelle toegang tot informatie en naadloze samenwerking tussen medewerkers.
 • Regelmatige updates en ondersteuning: Als SAAS-oplossing worden regelmatig updates uitgevoerd en extra functionaliteiten toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat bedrijven die GO Kyocera gebruiken altijd toegang hebben tot de nieuwste functies en profiteren van voortdurende ondersteuning.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in