Overslaan en naar de inhoud gaan

Tech in 2 minuten: De ECOSYS MA4000-serie

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar razendsnel op, net als nieuwe producten en oplossingen. In deze rubriek wordt kort en bondig uitgelegd wat een product of oplossing doet en vooral wat je er als bedrijf mee kunt. Deze keer: Wat is de ECOSYS MA4000 machine?

Banner MA4000-serie

Documentbeheer kan een uitdaging zijn zonder de juiste technologische ondersteuning. Kyocera heeft het antwoord. De ECOSYS MA4000-serie: stuk voor stuk zeer betrouwbare en innovatieve kleurenprinters en -multifunctionals met de nieuwste beveiligingstechnologieën aan boord. De machines uit deze gloednieuwe ECOSYS MA4000-serie boosten de efficiëntie van je organisatie.

Wat is de MA3500cix voor een product?
We lichten één machine uit de serie, die speciaal is ontworpen voor middelgrote tot grote bedrijven, verder toe: de ECOSYS MA3500cix, een innovatieve multifunctionele kleurenprinter (MFP) van Kyocera.

Wat kun je met de MA3500cix?
Naast dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren in kleur, heeft de MA3500cix uitgebreide documentmanagementmogelijkheden, zoals slimme scan- en beveiligingsfuncties, een eenvoudige gebruikersinterface en cloudconnectiviteit. De machine verwerkt probleemloos documenten in diverse formaten.

Wat zijn de productspecificaties?
Dit model print 35 pagina’s per minuut en scant tot wel 100 beelden per minuut. Standaard wordt een 250 vel papiercassette en een 100 vel handinvoer meegeleverd. Met drie optionele papiercassettes kan de totale invoercapaciteit uitgebreid worden naar 2.000 vel.

Daarnaast heeft de MA3500cix (zoals alle modellen in deze serie) standaard geavanceerde beveiligingsfuncties zoals TPM en Secure Boot, digitale PDF-handtekeningen, kaartauthenticatie, data-encryptie, uitgebreide scanfuncties, cloudsoftware-ondersteuning, een gebruiksvriendelijke interface met een kantelbaar 7-inch LCD-touchscreen en ondersteuning voor printen vanaf een Chromebook en via Microsoft Universal Print.

De duurzame fusietechnologie zorgt voor een laag energieverbruik. De speciale toner smelt al bij een fors lagere temperatuur dan bij conventionele machines. Ook dat scheelt flink in het stroomverbruik. De aansturing vanaf de pc/laptop gaat via onze universele KX-driver, die gebruikt wordt door elke Kyocera-printer en -multifunctional.

Wat levert de MA3500cix een bedrijf op?
De MA3500cix zorgt voor een flinke verbetering van de efficiëntie door uitgebreide documentmanagementfuncties, de nieuwste beveiligingstechnologieën, flexibele connectiviteit, optimalisatie van werkprocessen en een zeer laag energieverbruik.

Hoe onderscheidt de MA3500cix zich van de concurrentie?
Het scannen met de dual-scan documenttoevoer gaat eenvoudig en snel. Hierbij worden de voor- en achterkant van een pagina in één doorvoer gescand. Daarnaast zijn de beveiligingsfuncties, die hiervoor al in onze A3-multifunctionals zijn geïmplementeerd, nu ook doorgevoerd in dit A4-model.

Wat zijn de voordelen van de MA3500cix?
Dit model is gebaseerd op onze ECOSYS-filosofie. De duurzame onderdelen hebben een levensduur van 200.000 afdrukken. Dit betekent dat er alleen toner toegevoegd hoeft te worden. Het energieverbruik is ten opzichte van eerdere modellen weer lager geworden. 
Zijn er ook nadelen?
Standaard is dit model niet voorzien van een wifi-module, maar wel van een snelle ethernetaansluiting. De wifi-module is optioneel verkrijgbaar.

Is er nog iets anders, opvallends te melden?

Naast alle genoemde functies is deze serie uit te breiden is met diverse softwareapplicaties. Hierdoor kan dit model eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van je organisatie.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in