Overslaan en naar de inhoud gaan

Vernieuwde Phishing Security Resource Kit gratis beschikbaar

De nieuwe Phishing Security Resource Kit is ontwikkeld om gebruikers en hun organisaties te helpen met de verdediging tegen phishing-aanvallen. Deze kit met allerlei tools voor IT-teams en gebruikers is wereldwijd gratis toegankelijk.

De Resource Kit omvat online toegang tot een webinar van cyberexpert Roger A. Grimes van KnowBe4. Roger behandelt daarin een aantal praktische technieken die IT-teams en individuen kunnen toepassen om het cyberrisico tot een minimum te beperken. Ook biedt de kit KnowBe4's E-book ‘Comprehensive Anti-Phishing Guide’, een video over het voorkomen van compromittering, handige infographics, digitale posters om op kantoor op te hangen en content met het laatste nieuws over en ontwikkelingen in phishing.

Phishing is een vorm van social engineering waarbij cybercriminelen proberen om gevoelige informatie, zoals inloggegevens en creditcardgegevens, van gebruikers te verkrijgen. De cybercrimineel probeert de gebruikers te verleiden om te klikken op een geïnfecteerde link of bijlage waarmee malware kan worden gedownload. Dit doen ze door de e-mail te vermommen als een betrouwbare entiteit zoals een bekende contactpersoon of organisatie. Meer dan 90% van de geslaagde datalekken en hacks beginnen met phishing scams: het is de meest voorkomende vorm van social engineering en een dreiging voor elke eindgebruiker en organisatie.

“Phishing blijft één van de gevaarlijkste dreigingen voor gebruikers en organisaties vanwege het gemak waarmee het kan worden vermomd en het potentieel om schade en uitval te veroorzaken,” zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “KnowBe4 erkent het belang van deze dreiging en daarom zijn we gericht op security awareness training om gebruikers te leren over phishing scams en hoe ze zich er het beste tegen kunnen wapenen. Door de Phishing Security Resource Kit aan te vragen kunnen gebruikers en organisaties hun security culture versterken en slimmere beslissingen nemen.”

Ga naar https://www.knowbe4.com/phishing-resource-kit om de KnowBe4 Phishing Security Resource Kit aan te vragen.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee