Overslaan en naar de inhoud gaan

SecurityCoach vermindert risico’s met real-time security coaching

SecurityCoach is een nieuw product dat real-time security coaching biedt. Het is gericht op het verminderen van risico’s met betrekking tot IT-security. SecurityCoach correleert, identificeert en reageert op de tienduizenden gedetecteerde gebeurtenissen met betrekking tot gedrag van gebruikers binnen een organisatie.

Social engineering-technieken zoals email phishing, spear phishing en voice phishing (zogeheten Vishing) worden door cybercriminelen ingezet om de medewerkers van een organisatie te manipuleren, met als doel toegang te krijgen tot vertrouwelijke informatie of systemen. Dit leidt tot downtime en risico's op datalekken. Volgens het Verizon Data Breach Investigations Report van 2022 is de menselijke factor bij 82% van de datalekken betrokken. Volgens IDC wordt echter minder dan 3% van de IT-uitgaven toegewezen om de menselijke laag te beveiligen.

SecurityCoach helpt IT- en security-professionals met de ontwikkeling van een sterke security culture middels real-time security coaching van gebruikers. Door gebruik te maken van de bestaande security stack van een organisatie, kunnen professionals hun coaching-campagnes zodanig configureren dat ze onmiddellijk een SecurityTip - gerelateerd aan een gedetecteerd event - kunnen doorzetten naar hun gebruikers middels instant messaging of email.

Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4: “Met SecurityCoach introduceren we een nieuwe productcategorie die real-time security coaching en advies automatiseert om de cybersecurity-kennis van eindgebruikers te vergroten. Zo kunnen ze beter bijdragen aan een sterke security culture binnen hun organisatie. KnowBe4 stuurt een nieuwe categorie in cybersecurity (HDR) aan waarin de mens centraal staat. Deze is volledig gericht op het verbeteren van de security posture van de klanten door hun eindgebruikers te wapenen tegen dreigingen. Dit doen we met behulp van ons security awareness-platform. We verwachten dat dit product veel impact heeft en een groot verschil zal maken in het verbeteren van de security culture. Het stelt professionals in staat zinvolle, meetbare en geautomatiseerde coachings-campagnes uit te voeren.”

SecurityCoach voorziet de gebruikers van contextuele, real-time coaching die de security awareness versterkt, het kennisbehoud verbetert en de risico's leert begrijpen.

KnowBe4 integreert nu met meer dan 20 van 's werelds top cybersecurity-platforms. Meer weten over SecurityCoach? Ga dan naar www.knowbe4.com/securitycoach.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in