Overslaan en naar de inhoud gaan

SecurityCoach van KnowBe4 integreert met Singularity Platform van SentinelOne

Met deze combinatie zal risicovol gedrag van gebruikers afnemen dankzij uitgebreide bescherming, detectie en respons en real-time security coaching.

SecurityCoach helpt een sterke security culture binnen een organisatie te ontwikkelen door gebruikers real-time security coaching te bieden in reactie op riskant online gedrag. Door gebruik te maken van gebeurtenissen die waargenomen worden door de bestaande security stack van een organisatie, kunnen IT- en security-professionals korte en krachtige real-time coaching-campagnes configureren om SecurityTips aan hun gebruikers te tonen.

"KnowBe4 werkt samen met SentinelOne om de ondersteuning aan onze klanten te verrijken en de menselijke firewall van hun organisatie te versterken", zegt Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4. "Samen zorgen SentinelOne en KnowBe4 voor een naadloze integratie tussen Singularity Platform en SecurityCoach, dat gericht is op het leveren van real-time security coaching en advies om eindgebruikers te helpen hun cybersecurity kennis te vergroten. KnowBe4 werkt actief samen met SentinelOne om real-time alerts van het Singularity Platform op te nemen en gebruikers vervolgens in real-time te coachen bij cybersecurity-problemen."

"High performing cybersecurity-teams stemmen mensen, processen en technologie op elkaar af om tegenstanders te dwarsbomen", zegt Ruby Sharma, Head of Technology Partner Ecosystem, SentinelOne. "Samen met KnowBe4 wordt SentinelOne Singularity data een essentieel onderdeel van KnowBe4's doorlopende trainingsprogramma's voor gebruikers. De technologische integratie tussen onze bedrijven helpt organisaties hun cybersecurity-houding te verbeteren en risico's te verminderen."

KnowBe4 zal stapsgewijze instructies geven en aanbevelingen doen om IT- en security-professionals te helpen bij een snelle integratie en datasynchronisatie tijdens het implementatieproces.

KnowBe4 integreert nu en werkt samen met meer dan 20 van 's werelds beste cyberbeveiligingsplatforms voor endpoint-, netwerk-, identiteits-, cloud- en gegevensbeveiliging. Ga voor meer informatie over SecurityCoach naar www.knowbe4.com/securitycoach.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in