Overslaan en naar de inhoud gaan

SecurityCoach realiseert integratie met Cloudflare's Cloud E-mail Security

De twee bedrijven werken samen om risicovol gedrag te verminderen door hun producten te integreren om zo betere real-time security coaching te kunnen bieden.

SecurityCoach helpt een sterke security culture binnen een organisatie te ontwikkelen door gebruikers real-time security coaching te bieden in reactie op riskant online gedrag. Door gebruik te maken van gebeurtenissen die waargenomen worden door de bestaande security stack van een organisatie, kunnen IT- en security-professionals korte en krachtige real-time coaching-campagnes configureren om SecurityTips aan hun gebruikers te tonen.

“Cloudflare voegt zich bij ons snelgroeiende ecosysteem van partners om de ondersteuning aan onze klanten te verrijken en de menselijke firewall van organisaties te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4. “KnowBe4 is trots op de samenwerking met Cloudflare. De integratie met SecurityCoach is gericht op het leveren van real-time security coaching en advies om gebruikers te helpen met het vergroten van hun cybersecurity-kennis. Hun rol in het bijdragen aan een sterke security culture wordt zo versterkt. KnowBe4 werkt actief samen met Cloudflare aan een API-gebaseerde integratie om ons platform te verbinden met systemen die IT- en security professionals al gebruiken, waardoor het uitrollen van nieuwe producten een eenvoudig en eenduidig proces wordt.”

“CISO’s - of ze nu bij Fortune 500’s, startups of non-profitbedrijven werken - melden ons dat e-mailbeveiliging de grootste dreiging vormt waarmee ze te maken hebben”, zegt Alex Dyner, Senior Vice President, Special Projects bij Cloudflare. “We zijn blij met de KnowBe4-integratie. Onze wederzijdse klanten kunnen zo real-time coaching aan hun medewerkers aanbieden als er door Cloudflare's Cloud E-mail Security phishing wordt gedetecteerd. Dit zal helpen bij het verminderen van de menselijke fouten die leiden tot phishing-aanvallen.”

KnowBe4 zal tijdens de implementatie stapsgewijze instructies en aanbevelingen geven om IT- en security-professionals te helpen bij een snelle, naadloze integratie en datasynchronisatie.

KnowBe4 integreert nu met meer dan 20 van 's werelds top cybersecurity-platforms. Lees deze blog voor meer informatie over de integratie van Cloudflare en bezoek deze website voor meer informatie over SecurityCoach.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in