Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Security Masterminds’ over het verplaatsen van cyberrisico van IT naar de directiekamer

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering in de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen in deze podcasts aan het woord.

Elke dag zijn organisaties bezig met risicobeheer. Het is voor cybersecurity professionals altijd weer een strijd om dat risico te laten inzien door de raad van bestuur. De gast van vandaag deelt zijn inzichten voor een effectief gesprek met het bestuur door hen te betrekken bij het verminderen van de risico's en het beveiligen van de organisatie.

“Ik heb een grote passie voor dit onderwerp. Vooral het opbouwen van een goede security culture binnen ondernemingen spreekt me aan. Dat wat te maken heeft met security awareness en mensen meer bewust maken, is iets wat me echt aan het hart gaat.”

Mathieu Gorge is de CEO en oprichter van VigiTrust, een cyberbeveiligingsbedrijf met klanten in 120 landen. Mathieu heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT-beveiliging en risicobeheer en wordt veel gevraagd om zijn expertise. Als autoriteit op het gebied van cybersecurity-oplossingen spreekt hij vaak op conferenties, waaronder RSA, ISSA en ISACA. Mathieu is - dankzij het succes van VigiTrust en zijn 5 Pillars of Security Framework - prominent lid van de internationale cybersecurity-gemeenschap en is voorzitter en chief security officer van France Ireland Chamber of Commerce.

Mathieu heeft meer dan 15 jaar ervaring in betalingsbeveiliging en werkt nauw samen met de PCI Council in de VS en de EU. Hij is een bekend expert in PCI DSS, GDPR, CCPA, HIPAA, VRM en ISO 27001.

Luister naar de negende aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in