Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Security Masterminds’ over het ontleden van de blockchain

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering van de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

In deze podcast bespreken Erich Kron, Jelle Wieringa en Jean-Michel Azzopardi het potentieel van en de misvattingen over blockchain-technologie voor een veiliger wereld. Het audit- en validatieproces voor blockchain-technologie komt ook aan bod, samen met de vier fundamenten van blockchain.

Jean-Michel: “Door het onveranderlijke, gevalideerde en veilige vermogen heeft blockchain het potentieel om een veiligere wereld te creëren.”

Jean-Michel is de CEO en medeoprichter van Infinity; een Web 3.0 startup. Hij heeft een achtergrond in ondernemen, blockchain, cybersecurity en games. Azzopardi stapte in 2011 in blockchain nadat hij zich realiseerde dat deze technologie de wereld zou kunnen veranderen.

Luister naar de tiende aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in