Beheer

Dit is een bijdrage van KnowBe4
Security
‘Security Masterminds’

‘Security Masterminds’ over het ontleden van de blockchain

Luister de tiende aflevering.

21 november 2022
Door: KnowBe4, partner

Luister de tiende aflevering.

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering van de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

In deze podcast bespreken Erich Kron, Jelle Wieringa en Jean-Michel Azzopardi het potentieel van en de misvattingen over blockchain-technologie voor een veiliger wereld. Het audit- en validatieproces voor blockchain-technologie komt ook aan bod, samen met de vier fundamenten van blockchain.

Jean-Michel: “Door het onveranderlijke, gevalideerde en veilige vermogen heeft blockchain het potentieel om een veiligere wereld te creëren.”

Jean-Michel is de CEO en medeoprichter van Infinity; een Web 3.0 startup. Hij heeft een achtergrond in ondernemen, blockchain, cybersecurity en games. Azzopardi stapte in 2011 in blockchain nadat hij zich realiseerde dat deze technologie de wereld zou kunnen veranderen.

Luister naar de tiende aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reactie toevoegen