Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Security Masterminds’ over het verbeteren van cybersecurity met een BISO

De podcastserie van KnowBe4 behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

Logo Security Masterminds
Logo Security Masterminds

Te gast is Nicole Dove. Nicole begon haar carrière op Wall Street, ging over naar advies op het gebied van risicomanagement en auditing en stapte uiteindelijk over naar cybersecurity. Ze is een cybersecurity-deskundige met een mooie carrière, en helpt nu - in haar rol als Business Security Officer - bedrijven met het op één lijn brengen van business en security. 

Haar business-first benadering van beveiliging, haar begrip van de verschillende bedrijfsonderdelen en haar aangeboren nieuwsgierigheid maken van haar een onmisbare aanwinst bij het identificeren en beheren van dreigingen. Nicole: “Beveiliging is een teamsport. Als je wilt winnen, kan je niet wachten met oefenen tot de aanvang van de wedstrijd.”

In deze editie leer je over de belangrijke rol van een BISO bij het afstemmen van security op bedrijfsdoelen. Wat gebeurt er als deze belangrijke brug tussen security en de organisatie voor onverwachte uitdagingen komt te staan? Hoor het in deze aflevering van Security Masterminds.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in