Beheer

Dit is een bijdrage van KnowBe4
Security
'Security Masterminds’

'Security Masterminds’ over de beveiliging van uw applicaties

Luister de elfde aflevering.

1 december 2022
Door: KnowBe4, partner

Luister de elfde aflevering.

De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

In deze aflevering van Security Masterminds deelt Tanya Janca haar inzichten over applicatiebeveiliging, OWASP en haar community ‘We Hack Purple’. 

“Softwareontwikkelaars zijn meer geïnteresseerd in security dan ooit tevoren. Dit staat los van het gegeven dat ze die kant misschien op zijn geduwd, want ik denk dat veel van hen er gewoon in geïnteresseerd zijn geraakt.”

Tanya is directeur Developer Relations bij Bright Security en oprichter van de We Hack Purple community. Ze is een software-ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring en is de auteur van het boek Alice and Bob Learn Application Security.

In deze aflevering komt Tanya's ervaring als software-ontwikkelaar, muzikant en pentester aan bod. Ze duikt in het belang van netwerken en communities in cybersecurity en bespreekt de verschuiving naar meer security awareness onder ontwikkelaars.

Luister naar de elfde aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reactie toevoegen