Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Security Masterminds’ over compliance en het verminderen van risico

De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

Stas Bojoukha is een cybersecurity-expert met meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Hij heeft een grote passie voor automatisering en het voor iedereen beschikbaar maken van security. Stas begon zijn carrière als computertechnicus en bekleedde later verschillende functies zoals systeembeheerder, infrastructuurbeheerder en Chief Security Officer.

Dankzij zijn diverse achtergrond heeft hij waardevol inzicht verworven in veel IT-disciplines. Tegenwoordig is Stas de CEO en oprichter van Compyl, een automatiseringsplatform voor informatie-security en compliance. Het platform is ontworpen om processen te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren bij het beheer van compliance-eisen.

In deze aflevering krijg je een kijkje in de keuken van Compyl en leer je prioriteit geven aan het begrijpelijk maken van security en compliance voor medewerkers zonder technische achtergrond. Ook legt Stas uit waarom compliance niet noodzakelijkerwijs veiligheid garandeert.

Luister naar de zeventiende aflevering van Security Masterminds.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in