Overslaan en naar de inhoud gaan

‘Security Masterminds’ over het ontsluiten van het menselijke element in cybersecurity

Julie Haney is te gast in deze aflevering van Security Masterminds. Ze is hoofd van het Human Centered Cybersecurity-programma bij National Institute of Standards and Technology (NIST). Met een schat aan ervaring in computerwetenschappen en meer dan twintig jaar in het veld, kent Julie het menselijke aspect van cybersecurity door en door.

security_masterminds_4.jpg.png

Ze verdiept zich in de worstelingen, ervaringen en houdingen van alle deelnemers binnen een organisatie. Het doel is de onderliggende oorzaken van beveiligingsproblemen bloot te leggen in plaats van alleen de oppervlakkige symptomen aan te pakken. Julie's passie voor het overbruggen van de kloof tussen onderzoek en praktijk maakt haar een waardevolle bron voor cybersecurity-professionals die op zoek zijn naar dieper inzicht in het menselijke element van cyberbeveiliging.

In deze aflevering leer je over:

  • Het belang van het menselijke element in cybersecurity. Ontdek hoe menselijk gedrag cybersecurity beïnvloedt en waarom het voor professionals van belang is om deze dynamiek te begrijpen.
  • Empowerment van mensen in cybersecurity. Verken strategieën om mensen meer mogelijkheden te bieden binnen het cybersecurity-landschap, wat leidt tot een veiligere omgeving.
  • Het aanpakken van security-moeheid. Leer security-moeheid en de schadelijke effecten daarvan te bestrijden, zodat je verzekerd bent van aanhoudende waakzaamheid en bewustzijn.
  • Het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor toekomstige cybersecurity-professionals. Ontdek de essentiële vaardigheden die toekomstige cybersecurity-professionals nodig hebben om goed te gedijen in een snel veranderend digitaal landschap.
  • Het benutten van niet-technische vaardigheden in cybersecurity. Verdiep je in het belang van niet-technische vaardigheden in cybersecurity en hun cruciale rol in het bevorderen van een goede beveiliging.

Luister hier de vijfentwintigste aflevering van Security Masterminds.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in