Overslaan en naar de inhoud gaan

Podcast ‘Security Masterminds’ over het beveiligen van uw organisatie

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering van de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

In deze aflevering is dat Karen Worstell, senior cybersecurity-strateeg bij VMware. Karen is sinds de jaren tachtig actief in de industrie en heeft gewerkt als analist voor gegevensverwerking, Chief Information Security Officer en onderzoeks- en engineeringconsultant.

“Ik vind dit de beste industrie op de planeet. Werken in cyber security is creatief en technisch, breed en diep. Altijd in verandering en ontwikkeling. Je verveelt je nooit en je zult nooit werkloos zijn”, aldus Karen.

In deze aflevering leert u hoe haar reis in de cyberbeveiligingsindustrie haar geholpen heeft om te groeien als persoon en leider. Karen vertelt daarnaast over de voordelen van creativiteit in cyberbeveiliging en hoe cultuur een cruciale rol speelt bij de balans tussen werk en privé voor CISO's. Immers: een goede manier van bescherming in cybersecurity is een gezonde balans tussen werk en privé.

Luister naar de dertiende aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in