Overslaan en naar de inhoud gaan

Podcast ‘Security Masterminds’ over de do’s and don’ts van social engineering

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering in de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen in deze podcasts aan het woord.

Jenny Radcliffe, een social engineer met de bijnaam de ‘People Hacker’, is onlangs opgenomen in de Infosecurity Europe Hall of Fame. Jenny is daarnaast gastvrouw van de bekroonde podcast ‘The Human Factor’ en spreekt op conferenties waar ze kennis, expertise en inzicht over veiligheid, onderwijs en awareness biedt aan mensen over de hele wereld.

In deze aflevering deelt ze haar ervaring over de industrie en hoe social engineering in de loop der tijd is veranderd. Ze geeft ook tips over de samenstelling van een team voor een social engineering-klus en vertelt wat haar grootste mislukkingen op het gebied van social engineering waren en wat ze ervan geleerd heeft.

Luister naar de achtste aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee