Beheer

Dit is een bijdrage van KnowBe4
Security
security_masterminds_3.2_ag.png

Podcast ‘Security Masterminds’ over de bescherming van vitale infrastructuur

Luister naar de zesde aflevering 

14 juni 2022
Door: KnowBe4, partner

Luister naar de zesde aflevering 

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering van de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

Door de huidige gebeurtenissen op het wereldtoneel is er op dit moment een sterke focus op de vitale infrastructuren die zorgen voor de levering van brandstof, water en elektriciteit aan huizen en kantoorgebouwen. Jelle Wieringa en Erich Kron van KnowBe4 spreken in deze aflevering met Spencer Wilcox, Chief Security Officer en Chief Technology Officer bij PNM Resources, een energieholding gevestigd in New Mexico. 

Spencer werkt al bijna twintig jaar in de energiesector, zowel op het gebied van cybersecurity als op het gebied van fysieke beveiliging. Voor die tijd was hij werkzaam in de rechtshandhaving. Bij PNM Resources zorgt hij ervoor dat het elektriciteitsnetwerk altijd beschikbaar en beschermd is tegen cybercriminelen. Spencer deelt zijn inzichten over de energie-industrie, de toeleveringsketen, cyber resilience en vertelt over de dreigingen waar de industrie de komende tien jaar volgens hem mee te maken krijgt.

Luister naar de zesde aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reactie toevoegen