Overslaan en naar de inhoud gaan

Podcast ‘Security Masterminds’ over data-driven verdediging tegen cybercriminaliteit

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering van de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

Roger Grimes, een data-driven defense evangelist bij KnowBe4, komt in deze podcast aan het woord. Hij heeft gedurende zijn carrière verschillende functies bekleed. Zijn focus ligt op het ‘repareren van het internet’ en het beschermen van organisaties tegen social engineering-aanvallen. Roger is vastbesloten om organisaties te behoeden voor kwaadaardige social engineering-aanvallen, maar merkt dat zelfs de meest geavanceerde tools soms geen partij zijn voor de sluwe cybercriminelen.

Roger: “Organisaties moeten hun infrastructuur verdedigen door kritieke data te identificeren om dreigingen te herkennen en daarop te reageren. Met behulp van een data-driven verdediging kan je dreigingen sneller en nauwkeuriger opsporen en erop reageren dan met traditionele methoden.”

In deze aflevering leert u hoe Roger cybersecurity expert werd, hoe het was om met John McAfee te werken en hoe hij zich met succes een weg heeft gebaand in deze industrie.

Luister naar de veertiende aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in