Overslaan en naar de inhoud gaan

PhishER Plus van KnowBe4 integreert met CrowdStrike Falcon Sandbox

Crowdstrike werkt samen met KnowBe4 om phishing effectief te identificeren, blokkeren en verwijderen voordat ze in de inbox van gebruikers terechtkomen.

mail icoon

Samen analyseren deze oplossingen door gebruikers gerapporteerde kwaadaardige e-mails op een veilige manier zonder de digitale werkomgeving van een organisatie in gevaar te brengen.

PhishER Plus is een krachtige tool die organisaties helpt bij het versterken van hun e-mailbeveiliging en fungeert als een extra laatste laag als bestaande beveiligde e-mail-gateways en andere cyberbeveiligingslagen tekortschieten. De drievoudig gevalideerde phishing-thread feed blokkeert automatisch phishing-aanvallen voordat ze in de inbox van eindgebruikers terechtkomen. PhishER Plus is een verbeterde versie van KnowBe4’s bestaande PhishER-product, met twee nieuwe, exclusieve functies, waaronder de Global Blocklist en Global PhishRIP die integreren met Microsoft 365.

“KnowBe4 is er trots op samen te werken met Crowdstrike en een naadloze integratie met PhishER Plus te bieden”, zegt Greg Kras, Chief Product Officer van KnowBe4. “Samen stellen PhishER Plus en Crowdstrike organisaties in staat om de beveiliging te automatiseren, analyseren en stroomlijnen, de ROI te maximaliseren en moeiteloos bestanden en URL's te analyseren en rapporteren om de belangrijkste dreigingen en phishing-e-mails te bestrijden. Deze integratie is essentieel voor organisaties om hun processen effectief te stroomlijnen en tegelijkertijd hun digitale werkomgeving en eindgebruikers te beschermen.”

KnowBe4 biedt stapsgewijze instructies en aanbevelingen om IT-/beveiligingsprofessionals te helpen met snelle, soepele integratie en gegevenssynchronisatie tijdens het implementatieproces.
KnowBe4 integreert en/of werkt samen met meer dan twintig van 's werelds beste cyberbeveiligingsplatforms op het gebied van endpoint-, netwerk-, identity-, cloud- en gegevensbeveiliging. Ga voor meer informatie over PhishER Plus naar https://www.knowbe4.com/products/phisher-plus.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in