Beheer

Dit is een bijdrage van KnowBe4
Security
KnowBe4’s podcast ‘Security Masterminds’ over de impact van technologie op gebruikers en cyberbeveiliging

Luister KnowBe4’s podcast ‘Security Masterminds'

Over de impact van technologie op gebruikers en cyberbeveiliging

7 september 2022
Door: KnowBe4, partner

Over de impact van technologie op gebruikers en cyberbeveiliging

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering in de podcast-serie ‘Security Masterminds’.

De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen in deze podcasts aan het woord.Technologie is overal aanwezig. Of het nu gaat om e-mail, online aankopen, het gebruik van de blockchain: overal worden grote hoeveelheden gegevens van mensen verzameld. Deze gegevens zijn moeilijk te beheren en te beschermen. De technologie van tegenwoordig leert menselijk gedrag te herkennen en helpt ons zo met de beveiliging van gegevens.

In de podcast van deze maand deelt David Willis zijn ervaringen met technologie, menselijk gedrag en micro-learning. David is een ervaren manager met meer dan 20 jaar ervaring in de telecommunicatie, financiële dienstverlening en software-industrie. Hij is momenteel hoofd van Technology Integrations voor het Business Development Team bij Netskope, dat zich richt op het aanpakken van tactische en strategische security.

Luister naar de zevende aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

 

Reactie toevoegen