Overslaan en naar de inhoud gaan

Luister KnowBe4’s podcast ‘Security Masterminds'

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering in de podcast-serie ‘Security Masterminds’.

De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen in deze podcasts aan het woord.Technologie is overal aanwezig. Of het nu gaat om e-mail, online aankopen, het gebruik van de blockchain: overal worden grote hoeveelheden gegevens van mensen verzameld. Deze gegevens zijn moeilijk te beheren en te beschermen. De technologie van tegenwoordig leert menselijk gedrag te herkennen en helpt ons zo met de beveiliging van gegevens.

In de podcast van deze maand deelt David Willis zijn ervaringen met technologie, menselijk gedrag en micro-learning. David is een ervaren manager met meer dan 20 jaar ervaring in de telecommunicatie, financiële dienstverlening en software-industrie. Hij is momenteel hoofd van Technology Integrations voor het Business Development Team bij Netskope, dat zich richt op het aanpakken van tactische en strategische security.

Luister naar de zevende aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in