Beheer

Dit is een bijdrage van KnowBe4
Security
KnowBe4’s podcast ‘Security Masterminds’ over vrouwen in cybersecurity

KnowBe4’s podcast ‘Security Masterminds’ over vrouwen in cybersecurity

Luister naar de derde aflevering 

13 april 2022
Door: KnowBe4, partner

Luister naar de derde aflevering 

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert elke maand een nieuwe aflevering in de podcast ‘Security Masterminds’.

De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen in deze podcast-serie aan het woord. De gast in deze podcast is KnowBe4's SVP Content Strategy en oprichter van Popcorn Training, Anna Collard. In deze aflevering deelt Anna wat het betekent om creatief te zijn en hoe creativiteit cybersecurity ten goede kan komen - met name als het gaat om het combineren van storytelling met gedegen onderzoek, om op basis daarvan goede content te leveren.

Anna laat zien dat het ook een uitdaging kan zijn om als vrouwelijke CEO aan de top van een bedrijf te staan, en neemt de luisteraar mee op de reis die ze richting deze functie gemaakt heeft. Ze vertelt over de vooroordelen die men heeft, en dat ze zelf aanvankelijk ook in de vallen van haar eigen vooroordelen trapte.

Luister naar de derde aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reactie toevoegen