Beheer

Dit is een bijdrage van KnowBe4
Security
‘Security Masterminds

KnowBe4’s podcast ‘Security Masterminds’ over CISO en storytelling

Luister naar de vierde aflevering 

28 april 2022
Door: KnowBe4, partner

Luister naar de vierde aflevering 

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering in de podcast ‘Security Masterminds’.

De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen in deze podcast-serie aan het woord.

In deze aflevering spreken Security Awareness Advocates Jelle Wieringa en Erich Kron, beide werkzaam bij KnowBe4, met industrieveteraan en zelfverklaard CISO Thom Langford. Er wordt besproken hoe Thom in de cybersecurity-industrie terechtkwam en hoe hij CISO werd, of een CISO technisch inzicht moet hebben, en wat een conventionele CISO onderscheidt van een virtuele CISO.

Thom deelt daarnaast de voordelen van storytelling en legt uit hoe humor in video’s de boodschap beter overbrengt. Ook legt hij uit hoe je de security culture in een tegenstrijdige rol als CISO kunt beïnvloeden en horen we over Thom's grootste fout met betrekking tot beveiliging.

Luister naar de vierde aflevering van Security Masterminds op:

https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reactie toevoegen