Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 zet nieuwe standaard voor het meten van Security Culture Maturity

KnowBe4, aanbieder van ‘s werelds grootste platform voor training en gesimuleerde phishing, introduceert het nieuwe Security Culture Maturity Model: het eerste model in de industrie dat specifiek is gericht op het meten van security culture. Het model is ontwikkeld door KnowBe4 Research en heeft KnowBe4's enorme dataset van security awareness, gedrag en cultuur als basis.

Security culture wordt omschreven als ‘de ideeën, gewoonten en sociale gedragingen van een groep mensen die de security beïnvloeden’. KnowBe4's Security Culture Maturity Model is een evidence-driven framework voor het begrijpen en benchmarken van de huidige security-gerelateerde volwassenheid van een organisatie, branche of regio. Het bestaat uit vijf verschillende maturity levels, gebaseerd op diverse factoren:

  • Level 1: Basic Compliance
  • Level 2: Security Awareness Foundation
  • Level 3: Programmatic Security Awareness & Behavior
  • Level 4: Security Behavior Management
  • Level 5: Sustainable Security Culture
Security Maturity Model
Security Maturity Model

“Security culture is een concept dat vaak wordt besproken maar zelden wordt begrepen”, zegt Kai Roer, chief research officer van KnowBe4. “Dit nieuwe en baanbrekende maturity-model biedt organisaties de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in waar ze staan met betrekking tot security-related maturity. Het KnowBe4 Security Culture Maturity Model voorziet security-leiders van een volledige gids waarmee ze security culture kunnen bevorderen door hun inspanningen op een hoger niveau te brengen.”

Perry Carpenter, chief evangelist en strategy officer bij KnowBe4: “Ik ben bijzonder enthousiast over dit model omdat het de potentie heeft om de wereld een data-driven blik te bieden in de ontwikkeling van security culture maturity. We hebben scores van ‘Culture Maturity Indicators’ (CMI's) bepaald waardoor dit model enorm precies kan werken. Natuurlijk zullen KnowBe4-klanten profiteren van meer precisie: hun data voedt het model namelijk automatisch. We ontwikkelen echter ook sets van measurement tools, worksheets en meer waar iedereen van profiteert.”

Klik hier om het KnowBe4 Security Culture Maturity Model te downloaden.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in