Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 sluit zich aan bij Microsoft Intelligent Security Association

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, heeft zich aangesloten bij de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Ook integreert het bedrijf zijn recent geïntroduceerde product SecurityCoach met de security-oplossingen van Microsoft, waaronder:
  • Microsoft Azure Active Directory
  • Microsoft Defender for Cloud Apps

Met deze productintegratie werken de twee organisaties samen om risicovol gedrag te helpen verminderen. SecurityCoach helpt met het ontwikkelen van een sterke security culture binnen een organisatie door gebruikers real-time security coaching te bieden in reactie op riskant online gedrag. Door gebruik te maken van gebeurtenissen die waargenomen worden door de bestaande security stack van een organisatie, kunnen IT- en security professionals korte en krachtige real-time coaching-campagnes configureren om SecurityTips aan hun gebruikers te tonen.

“Microsoft voegt zich bij ons snelgroeiende partnerecosysteem om de klantenondersteuning te verrijken en de menselijke firewall van hun organisatie te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4. “KnowBe4 is trots op de samenwerking en integratie met Microsoft. SecurityCoach is gericht op real-time security coaching en advies om de cybersecurity-kennis van gebruikers te vergroten en hun bijdrage aan een sterke security culture te versterken. KnowBe4 werkt met Microsoft aan een API-gebaseerde integratie om ons platform te verbinden met marktleidende systemen die IT- en security professionals al gebruiken. Het uitrollen van nieuwe producten wordt zo een eenvoudig en eenduidig proces.”

Phil Montgomery, General Manager Security GTM bij Microsoft: “De Microsoft Intelligent Security Association is uitgegroeid tot een levendig ecosysteem dat bestaat uit de meest betrouwbare en vertrouwde leveranciers van security-oplossingen over de hele wereld. Onze leden, zoals KnowBe4, delen Microsofts inzet voor samenwerking binnen de cybersecurity-gemeenschap zodat klanten dreigingen sneller kunnen voorspellen, detecteren en daarop kunnen reageren.”

KnowBe4 zal stapsgewijze instructies en aanbevelingen geven om IT- en security-professionals te helpen met een probleemloos implementatieproces.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in