Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4’s podcast ‘Security Masterminds’ over de rol van een CISO

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, introduceert iedere maand een nieuwe aflevering van de podcast-serie ‘Security Masterminds’. De serie behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Verschillende experts uit de cybersecurity-industrie komen aan het woord.

Na 20 jaar in dezelfde rol bij Canon te hebben gezeten weet Quentyn Taylor het één en ander over wat nodig is om een succesvolle CISO te zijn. In deze aflevering deelt hij zijn inzichten over het belang van technische vaardigheden, zakelijke vaardigheden en storytelling. Ook bespreekt hij de rol van de CISO in de communicatie met de board.

“Ik geloof sterk in het voorlichten van gebruikers over het belang van uitgebreide security-programma's, om zo de beveiliging van organisaties op een effectieve manier te verbeteren”, aldus Quentyn Taylor, senior director of product, information, security and global response bij Canon EMEA. Quentyn heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT en informatiebeveiliging en richt zich op het opbouwen van sterke zakelijke relaties binnen zijn organisatie en de cybersecurity-gemeenschap.

In deze aflevering wordt uitgelegd waarom kleine details van groot belang zijn in informatiebeveiliging, wat het geheim van Quentyn Taylors succes als CISO is en wat de beste manier is om te communiceren met de board.

Luister naar de twaalfde aflevering van Security Masterminds op: https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in