Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 presenteert nieuwe podcast-serie: Security Masterminds

KnowBe4, aanbieder van 's werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, heeft een nieuwe podcast-serie gelanceerd met de naam ‘Security Masterminds’.

Menselijke element van cybersecurity staat centraal
De podcast Security Masterminds behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Elke maand komt er een nieuwe podcast uit, de afleveringen duren ongeveer 30 minuten. Een verscheidenheid aan experts uit de cybersecurity-industrie zal in deze podcasts te gast zijn.

"De lancering van deze podcast is een droom van ons die uitkomt", zegt Javvad Malik, Lead Security Awareness Advocate bij KnowBe4. “Het is een zeer gemoedelijke podcast die gemakkelijk te volgen is, waardoor luisteraars geïnteresseerd blijven in de fascinerende en actuele wereld van cybersecurity. We hopen dat onze luisteraars deze podcast zowel informatief als vermakelijk zullen vinden.”

Lydia
Lydia

Eerste aflevering met Dr. Lydia Kostopoulos
De eerste gast van de Security Masterminds-podcast is Dr. Lydia Kostopoulos, SVP of Emerging Tech Insights bij KnowBe4. Nadat de aanslagen van 11 september plaatsvonden, raakte Kostopoulos, destijds eerstejaarsstudent op de universiteit, geïnteresseerd in het onderwerp cybersecurity. Hierop besloot ze zich te richten op een cybersecurity-studie. Tijdens deze podcast verkent Kostopoulos de tijdsgeest waarin we ons nu bevinden, die beter bekend staat als de vierde industriële revolutie. Een periode waarin onderwerpen als AI, DNA-editing, nanotechnologieën, mixed media, slimme sensoren en quantum computing de revue passeren. We staan ​​aan het begin van een nieuwe infrastructuur die wordt gebouwd voor zaken als smart cities en autonome voertuigen. Gezien de overvloed aan nieuwe technologieën en het snelle tempo waarin dingen veranderen en zich ontwikkelen, ontstaat er een groot gat op het gebied van cybersecurity-skills. Zolang de technologie verandert, moet je blijven bijscholen.

Luister naar de eerste aflevering van Security Masterminds op https://securitymasterminds.buzzsprout.com/

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in