Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 presenteert inspirerend programma voor KB4-CON EMEA

Het volledig op cybersecurity gerichte evenement is bedoeld voor alle CISO’s, cybersecurityprofessionals en mensen die zich bezighouden met security awareness in de EMEA-regio en daarbuiten. KB4-CON EMEA is een volledig virtueel evenement en omvat sessies voor zowel klanten als niet-klanten en partners van KnowBe4.

KB4-CON EMEA
KB4-CON EMEA

Na een welkomstwoord door CEO van KnowBe4 Stu Sjouwerman, zal Christina Lekati, social engineer en trainer voor Cyber Risk GmbH een lezing houden met de titel “It's Personal: Mastering the Art of Targeted Social Engineering Attacks”. De sessie behandelt de lessons learned’ en de defensieve strategieën die cybersecurityprofessionals kunnen implementeren om gerichte social engineering-aanvallen te identificeren en tegen te gaan.

Vervolgens zal Rachel Wilson, managing director en hoofd cybersecurity bij Morgan Stanley Wealth Management, het woord nemen met haar lezing “Risks and Threats from the Cybersecurity Front Lines”. Tijdens deze sessie zal de voormalige senior executive van de Amerikaanse National Security Agency (NSA) haar ervaringen bespreken met bedreigingen; van natiestaten en cybercriminele syndicaten tot en met individuele hackers die geld willen verdienen en chaos willen creëren. Ze zal inzicht geven in het nieuwste dreigingslandschap en de strategieën beschrijven die topexperts op het gebied van cyberbeveiliging gebruiken om tegenstanders een stap voor te blijven.

KB4-CON EMEA is van 10.00 uur tot 14.45 uur gratis toegankelijk voor alle IT-/securityprofessionals op 7 november 2023. De late middagsessie om 15:00 uur is uitsluitend gereserveerd voor KnowBe4-kanaalpartners.

“We brengen onze klanten en partners samen voor KB4-CON EMEA met een dag vol inspirerende sprekers die het laatste nieuws zullen delen over het beter beschermen van organisaties tegen de bedreigingen die gepaard gaan met social engineering”, aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Het publiek profiteert zo van praktijkvoorbeelden van de nieuwste methoden van cyberaanvallen van enkele van de meest vooraanstaande experts in de branche. Ik moedig zowel klanten als partners aan om dit evenement bij te wonen om hun kennis te vergroten en een sterke veiligheidscultuur te bevorderen.”

De volledige KB4-CON EMEA-agenda vindt u hier: https://www.knowbe4.com/kb4-con-emea/agenda

Registreren voor KB4-CON EMEA kan via deze website.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in