Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 opent nominatieproces voor de Sharky Awards

KnowBe4 laat weten dat vanaf vandaag inzendingen kunnen worden gedaan voor nominaties van de jaarlijkse Sharky Awards. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties en individuen die geweldige prestaties hebben neergezet voor het bevorderen van beveiligingsbewustzijn.

De Sharkies worden op 21 april uitgereikt tijdens KB4-Con, het jaarlijkse klanten- en partnerevent van KnowBe4 in Florida. Er worden awards uitgereikt in onder andere de volgende categorieën:

  • Beste landingspagina
  • Beste Security Awareness-plan
  • Beste User Story
  • Beste Phishing-template
  • Beste phishing-campagne

"We zijn blij dat KB4-Con en de uitreiking van de Sharky Awards dit jaar weer tijdens een fysiek event kunnen plaatsvinden, zodat we dit rechtstreeks kunnen vieren met een groot aantal cybersecurity-professionals", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “De KnowBe4 Sharky Awards vestigen positieve aandacht op uitstekende trainingsmaatregelen op het gebied van beveiligingsbewustzijn in een tijd waarin cybercriminelen hard en vaak toeslaan. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over recente security awareness-trainingen en gesimuleerde phishing-succesverhalen van onze klanten en roepen iedereen op om te nomineren voor de Sharky Awards.”

Sharkies worden alleen toegewezen aan KnowBe4-klanten en aan degenen die zijn geregistreerd om KB4-Con bij te wonen. De nominaties sluiten op dinsdag 1 maart 2022.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in