Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 lanceert Mobile Learner App

Met de app kunnen gebruikers overal hun security awareness en compliance trainen zonder extra kosten. De betrokkenheid van gebruikers neemt daardoor toe.

Nu een grote meerderheid van de wereldbevolking smartphones gebruikt, veroorzaakt mobiele training een revolutie in de manier waarop mensen leren. Met deze nieuwe app kunnen gebruikers hun security awareness en compliance training eenvoudig afronden op hun mobiele devices, waar ze altijd toegang tot hebben.

“De KnowBe4 Mobile Learner App is de eerste in zijn soort op het gebied van security awareness en compliance training en maakt het eenvoudiger dan ooit om gebruikers te trainen en de security culture van een organisatie te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Dankzij een naadloze gebruikerservaring kunnen IT- en security-teams met deze nieuwe app de betrokkenheid en het voltooiingspercentage van de vereiste trainingen verbeteren. Dit helpt gebruikers om security te associëren met hun persoonlijke apparaten, waardoor ze daar scherp op blijven. We stellen deze nieuwe mogelijkheden beschikbaar zonder extra kosten in rekening te brengen om onze klanten te ondersteunen op het gebied van security en human risk management.”

Op basis van abonnementsniveau biedt KnowBe4 100+ Mobile-First trainingsmodules aan die speciaal zijn ontworpen voor mobiele devices. De KnowBe4 Learner App ondersteunt push-notificaties voor op maat gemaakte aankondigingen, updates en nieuwsbrieven van KnowBe4. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis voor alle KnowBe4-klanten met een KnowBe4 training platform-abonnement. Ga voor meer informatie naar: https://www.knowbe4.com/mobile-learner-app.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in