Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 introduceert nieuwe PhishER Plus Threat Intel-functie

Nieuwe functie vergemakkelijkt het beheer van dreigingen door een betere zichtbaarheid van de webreputatie, detectie van dreigingen en maakt geautomatiseerde reactie op dreigingen mogelijk.

Security awareness
Security awareness

KnowBe4 introduceert PhishER Plus Threat Intel, een nieuwe functie die websitereputatiegegevens van Webroot rechtstreeks in PhishER Plus-console integreert. Deze integratie maakt snellere, geautomatiseerde detectie en reactie op webgebaseerde dreigingen mogelijk.

Cybercriminelen ontwikkelen voortdurend hun methoden voor het omzeilen van traditionele beveiligingsmaatregelen middels technieken als drive-by downloads en webgebaseerde malware-levering. PhishER Plus Threat Intel biedt gebruikers directe internetreputatiegegevens om slimme en geautomatiseerde reacties op internetdreigingen mogelijk te maken. Deze nieuwe functie helpt cyberbeveiligingsrisico's als gevolg van webgebaseerde aanvallen te beheren, waarbij snelle identificatie van dreigingen en responsmogelijkheden cruciaal zijn voor beveiligingsteams.

PhishER Plus Threat Intel elimineert de noodzaak van handmatig zoeken en verbetert de detectie van dreigingen op basis van uitgebreide gegevens over de reputatie van websites en de geschiedenis van dreigingen. Dit geeft beveiligingsteams de tijd zich te concentreren op complexere dreigingen en zorgt tegelijkertijd voor een consistente, snelle reactie op webgebaseerde aanvallen in de hele organisatie. Door processen te stroomlijnen en handmatige inspanningen te verminderen, wordt het beheer van online dreigingen sneller en minder arbeidsintensief, waardoor reactie op dreigingen op grotere schaal mogelijk wordt.

“Met deze nieuwe functie bewapenen we beveiligingsteams met de geautomatiseerde detectie van dreigingen en versnelde responsmogelijkheden die ze nodig hebben om de toenemende cyberaanvallen voor te blijven en tegelijkertijd het verdedigingssysteem van een organisatie te versterken”, aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Webroot is een vooraanstaande partij op het gebied van dreigingsinformatie. Dankzij de integratie met het PhishER Plus-platform van KnowBe4 kunnen Security Operations Centers webgebaseerde dreigingen snel en efficiënt identificeren en aanpakken."

Met verbeterd inzicht in de webreputatie, efficiënte detectie van dreigingen en geautomatiseerde responsmogelijkheden, elimineert de PhishER Plus Threat Intel-functie hiaten in het bewustzijn, stimuleert het slimme reacties op dreigingen en stelt het beveiligingsteams in staat een sterke beveiligingspositie te handhaven. Deze nieuwe functie is inbegrepen bij het PhishER Plus-abonnement zonder extra kosten of een afzonderlijke Webroot-licentie.

Kijk hier voor meer informatie over PhishER Plus Threat Intel.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in