Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 introduceert AIDA voor verbeterde security

Artificial Intelligence Defense Agents (AIDA) is een belangrijke stap voorwaarts in het beveiligen van gebruikers tegen misbruik van AI door cybercriminelen.

AI
AI

Met de toenemende dreiging van cybercriminelen die AI inzetten, gebruikt KnowBe4 AI om security-maatregelen te verbeteren en medewerkers te beschermen tegen social engineering.

AIDA is geïntroduceerd tijdens KB4-CON, het jaarlijkse user conference van KnowBe4. AIDA is een belangrijke stap voorwaarts in het beveiligen van gebruikers tegen misbruik van AI door cybercriminelen. Met AIDA kunnen organisaties de selectie van security awareness training en tests automatiseren om gebruikers een meer persoonlijke leerervaring te bieden op basis van hun specifieke behoeften. Tests bewijzen de effectiviteit van AIDA en naarmate AI-gebaseerde technologieën vaker worden geïntegreerd in KnowBe4’s activiteiten, verbetert de verdediging tegen alle soorten aanvallen.

KnowBe4 erkent het potentieel van AI en maakt veel gebruik van AI-tools. KnowBe4 onderzoekt AI zowel vanuit het perspectief van de aanvaller als van de verdediger. Er zijn strenge tests, onderzoeken en simulaties uitgevoerd om te begrijpen hoe AI wordt ingezet om social engineering efficiënter te maken en om strategieën te ontwikkelen die AI-aanvallen afslaan.

“Bij KnowBe4 gebruiken we AI al bijna zes jaar. We onderzoeken en gebruiken het bij alles wat we doen, zodat onze klanten hun organisaties beter kunnen beschermen”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We breiden de mogelijkheden van AIDA aanzienlijk uit met de kracht van AI. Door hyperpersonalisatie te gebruiken en gebruikers te betrekken in op maat gemaakte trainingen en simulaties, past AIDA zich in realtime aan om medewerkers voor te bereiden op het bestrijden van AI-gedreven social engineering.”

AIDA benadrukt de toewijding van KnowBe4 om met continue innovatie klanten het meest geavanceerde en effectieve security-beheer te bieden. Door de kracht van AI te benutten, informeert AIDA medewerkers over social engineering en versterkt het de verdediging van organisaties tegen cybersecurity-dreigingen.

Ga voor meer informatie over KnowBe4 naar www.knowbe4.com.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in