Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 integreert met CrowdStrike

KnowBe4, integreert zijn KnowBe4 SecurityCoach met het CrowdStrike Falcon-platform. KnowBe4 en CrowdStrike werken samen om risicovol gedrag te helpen verminderen. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van CrowdStrike's security-telemetrie om incidenten te ontdekken die real-time security training van KnowBe4 triggeren.

SecurityCoach helpt IT- en security-professionals met het ontwikkelen van een sterke security culture. Het biedt real-time security coaching voor gebruikers als reactie op risicovol online gedrag. Door de bestaande security stack van een organisatie te gebruiken, kunnen IT- en security-professionals real-time coaching-campagnes configureren. Dit maakt het mogelijk om onmiddellijk zogenoemde SecurityTips aan hun gebruikers te geven als er een risico wordt gedetecteerd.

“Ons ecosysteem van partners groeit snel. Met deze samenwerking kunnen we de ondersteuning van onze klanten verrijken door de menselijke firewall van hun organisatie te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO bij KnowBe4. “KnowBe4 is trots op de samenwerking met CrowdStrike. We integreren onze nieuwe SecurityCoach naadloos met de door het CrowdStrike Falcon-platform geleverde security-telemetrie. De integratie is gericht op het bieden van real-time security coaching en advies op basis van wanneer incidenten zich voordoen. We helpen eindgebruikers zo met het vergroten van hun kennis van cybersecurity en het bouwen van een sterke security culture.”

Geoff Swaine, VP of Global Programs, Store and Tech Alliances bij CrowdStrike: “Door samen te werken met KnowBe4 leveren we hapklare, gepersonaliseerde security awareness-lessen op basis van inzichten van het CrowdStrike Falcon-platform. Door CrowdStrike's robuuste security-gegevens naadloos te integreren met KnowBe4's coaching modules, stellen we klanten in staat om menselijke risico's te minimaliseren, hun security posture te verbeteren en inbreuken te stoppen.”

KnowBe4 geeft tijdens het implementatieproces stapsgewijze instructies en aanbevelingen om IT- en security-professionals te helpen met een snelle integratie en datasynchronisatie. KnowBe4 integreert nu met meer dan 20 van 's werelds top cybersecurity-platformen op het gebied van endpoints, netwerk, identiteit, cloud en data security. Ga voor meer informatie over SecurityCoach naar www.knowbe4.com/securitycoach.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in