Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 en BlackBerry zoeken samenwerking op

SecurityCoach kan worden geïntegreerd met BlackBerry's CylancePROTECT Endpoint Protection Platform. SecurityCoach analyseert potentiële cyberdreigingen via de bestaande beveiligingsproducten van een bedrijf en waarschuwt gebruikers. Als een gebruiker bijvoorbeeld een geïnfecteerde e-mailbijlage opent die ransomware zou kunnen verspreiden, detecteren de beveiligingsproducten van een bedrijf deze activiteit en geven ze een waarschuwing af.

SecurityCoach identificeert deze gebeurtenissen en stuurt vervolgens via Microsoft Teams, Slack of e-mail een real-time SecurityTip naar de gebruiker met uitleg waarom de actie een beveiligingsrisico vormt.

SecurityCoach gebruikt de Application Programming Interfaces (API's) van CylancePROTECT om snel en eenvoudig te integreren met de bestaande beveiligingsproducten van een organisatie. De samenwerking zorgt ervoor dat het aantal waarschuwingen die worden veroorzaakt door meldingen bij herhaaldelijk risicovol gedrag wordt verminderd. Dit helpt om de werkdruk van de beveiligingsteams te verlagen en een volwassen security culture op te bouwen.

"BlackBerry voegt zich bij ons snelgroeiende ecosysteem van technologiepartners, om de ondersteuning die we onze klanten bieden te verrijken en om de menselijke firewall van hun organisatie te versterken", aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “KnowBe4 is er trots op samen te werken met BlackBerry door middel van een naadloze integratie met SecurityCoach. We bieden real-time beveiligingscoaching en -advies en helpen eindgebruikers hun kennis op het gebied van cyberbeveiliging te verbeteren en hun bijdrage aan het bouwen van een sterke security culture te vergroten. ”

"Onze samenwerking met KnowBe4 ontsluit nieuwe waarde voor wederzijdse klanten en hun investering in CylancePROTECT", zegt Alex Willis, Vice President, Sales Engineering en ISV Partners bij BlackBerry. "Deze integratie biedt gebruikers real-time coaching als reactie op beveiligingsincidenten, terwijl het volume van waarschuwingen daalt voor beveiligingsteams die te maken hebben met een steeds evoluerend dreigingslandschap."

De samenwerking van KnowBe4 met BlackBerry is een goed voorbeeld van hoe providers kunnen samenwerken om gezamenlijke klanten tools te bieden die beveiligingsteams tijd en moeite besparen. KnowBe4 geeft stapsgewijze instructies en aanbevelingen om IT-/beveiligingsprofessionals te helpen bij een snelle en probleemloze integratie en gegevenssynchronisatie tijdens het implementatieproces.

KnowBe4 integreert nu of werkt samen met meer dan 20 van 's werelds beste cyberbeveiligingsplatforms voor endpoint-, netwerk-, identiteits-, cloud- en gegevensbeveiliging. Ga voor meer informatie over SecurityCoach naar www.knowbe4.com/securitycoach.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in