Overslaan en naar de inhoud gaan

KnowBe4 presenteert 'Hack-A-Cat': een Roblox cybersecurity game speciaal voor jongeren

KnowBe4 heeft een nieuwe cyberbeveiligingsgame ontwikkeld die door iedereen gratis gespeeld kan worden op Roblox. De game 'Hack-A-Cat' is vanaf nu te spelen op het razend populaire gamingplatform en is bedoeld om jongeren voor te lichten over cyberdreigingen en om hen tips te geven op dat gebied. Het is de eerste game die KnowBe4 voor het Roblox-platform heeft ontwikkeld.

Hack-A-Cat
Hack-A-Cat

In Hack-A-Cat kunnen maximaal vier spelers de rol van kat of muis op zich nemen en het tegen elkaar opnemen om tokens te verzamelen en hun doelen te bereiken. De missie van de katten is om hun tonijn te verzenden voordat de timer afloopt, terwijl de muizen de inspanningen van de katten proberen te saboteren met behulp van echte hacking-tactieken. Ongeacht hun rol leert de game spelers essentiële vaardigheden op het gebied van cyberbeveiliging via lessen over e-mailveiligheid, het herkennen van cyberdreigingen en meer.

“We denken dat onze nieuwe Hack-A-Cat-game een prachtige kans is om interesse in cybersecurity te wekken bij het jonge publiek dat Roblox gebruikt”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Educatie over cyberveiligheid is op elke leeftijd van cruciaal belang, vooral voor jongeren die veel tijd online doorbrengen en worden blootgesteld aan allerlei dreigingen waarvan ze zich misschien niet eens bewust zijn. Hack-A-Cat is een game en tool in één, omdat het het cybersecuritybewustzijn bevordert en spelers leert hoe ze veilig door de digitale wereld kunnen navigeren.”

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in