Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis resource kit helpt organisaties zich beter te beschermen tegen cyberaanvallen

KnowBe4 heeft een gratis cybersecurity awareness-hulppakket beschikbaar gesteld, waarmee IT- en security-professionals de juiste voorbereidingen kunnen treffen voor Cybersecurity Awareness Month in oktober.

Security awareness inspanningen versterken
Met de komst van hybride werken zijn mensen tegenwoordig vatbaarder dan ooit voor aanvallen zoals phishing en social engineering. Cybercriminelen weten dit en veranderen voortdurend van tactiek om hier misbruik van te kunnen maken. Daarom stelt KnowBe4 in het kader van Cybersecurity Awareness Month een gratis pakket beschikbaar aan IT- en security-professionals om hen te helpen hun inspanningen op het gebied van security awareness te versterken en hun medewerkers scherp te houden.

Het pakket bestaat uit onder meer acht interactieve trainingsmodules en video's, zoals een nieuwe interactieve trainingsmodule genaamd "2022 Social Engineering Red Flags" wat gebruikers leert om de tekenen van een social engineering-aanval te herkennen. Bovendien bevat het pakket meerdere infographics, posters en digital signage die gebruikt kunnen worden voor security awareness-campagnes.

"Cybersecurity Awareness Month biedt een uitzonderlijke kans om deze middelen te delen met IT-professionals en gebruikers", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Deze tools zijn bedoeld om organisaties te helpen met trainingsplannen en initiatieven voor security awareness om de noodzaak van het opbouwen van een security-cultuur te verduidelijken. Cybercriminelen blijven organisaties van elke omvang aanvallen en hierbij richten ze zich vaak op de mens. Daarom is het essentieel om deze menselijke laag te versterken en organisaties zo beter te beschermen. Niet alleen in de maand oktober, maar het hele jaar door.”

Om het KnowBe4 Cybersecurity Awareness Month-pakket te downloaden, ga naar: https://www.knowbe4.com/cybersecurity-awareness-month-resource-kit.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in