Overslaan en naar de inhoud gaan

Een nieuw seizoen van de real life-serie ‘The Inside Man’

KnowBe4 presenteert het vijfde seizoen van de spannende security awareness TV-serie ‘The Inside Man’. In dit nieuwe seizoen worden de hoofdpersonen uit de eerdere seizoenen Mark, AJ, Fiona, Violet en Maurice benaderd door de veiligheidsdiensten. Ze krijgen te maken met allerlei spannende en uitdagende situaties terwijl ze het opnemen tegen een angstaanjagende, meedogenloze tegenstander.

“Security awareness training hoeft niet saai te zijn”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “‘The Inside Man’ is de meest gebruikte training die KnowBe4 aanbiedt. Het is een boeiende serie en de productie heeft meer overeenkomsten met een televisieserie dan met een training. Dit seizoen is gevuld met spannende plotwendingen en een nieuwe tegenstander om gebruikers op het puntje van hun stoel te houden. Met dit nieuwe seizoen breiden we de steeds groter wordende contentbibliotheek van KnowBe4 uit terwijl we de klanten helpen met het verbeteren van de security culture.”

‘The Inside Man’ wordt geproduceerd door Twist & Shout Communications, een KnowBe4-bedrijf. De regisseur is Jim Shields, die al jarenlang succesvolle video- & filmproducties maakt vanuit de UK. De serie opent met een security analist die met een nieuwe baan begint. Niemand vermoedt dat hij al in hun meest beveiligde systemen zit en dat sinistere krachten hem manipuleren. De exclusieve KnowBe4-serie biedt een vermakelijke, filmische ervaring met een meeslepend verhaal dat gebruikers zal boeien en fans zal creëren. ‘The Inside Man’ laat zien hoe makkelijk het voor een buitenstaander kan zijn om de beveiliging te penetreren en het netwerk van een organisatie binnen te dringen. En nog belangrijker: het worstelt met het menselijke element van cybercriminaliteit.

De nieuwe content is beschikbaar voor alle klanten van KnowBe4. Bekijk de trailer van het vijfde seizoen ‘The Inside Man’ op https://insideman.knowbe4.com.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee