Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde seizoen van de Security Masterminds Podcast in de maak

De populaire cybersecurity-podcast Security Masterminds krijgt een derde seizoen. In deze podcast worden de meest urgente problemen en trends in de industrie besproken en ontleed. Verder worden kennis, inzichten, best practices en strategieën geboden om te voorkomen dat organisaties en individuen het slachtoffer worden van cyberaanvallen.

Logo Security Masterminds
Logo Security Masterminds

Alle aspecten van cybersecurity komen aan bod

Security Masterminds biedt elke maand een nieuwe aflevering en duikt diep in onderwerpen gerelateerd aan cybersecurity. Sinds de eerste aflevering werd uitgezonden in december 2021, hebben de hosts Jelle Wieringa en Erich Kron, beiden Security Awareness Advocates bij KnowBe4, samen met hun gasten onderwerpen besproken als security culture, vrouwen in cybersecurity, social engineering, blockchain, burn-out en herstel en menselijk risicogedrag. Naast feiten, trends en inzichten vertellen deze industrie-experts ook openhartig over situaties die ze hebben meegemaakt.

Jelle Wieringa: "Het blijkt dat mensen veel diepgaande en bijzondere verhalen te vertellen hebben, als je ze daar maar de kans voor geeft. Er is zoveel dat we van elkaar kunnen leren. We hebben allemaal verschillende standpunten die onze luisteraars een bruikbaar inzicht geven. De sleutel is om onszelf toe te staan om te luisteren."

Opnames voor seizoen 3 zijn begonnen

Security Masterminds heeft op dit moment twee seizoenen met in totaal 23 afleveringen, waarin deskundige gasten zoals Naomi Buckwalter, Clint Bodungen, Nicole Dove, Stas Bajoukha, Roger Grimes, Quentin Taylor, Anna Collard, Thom Langford aan het woord komen. De opnames voor seizoen drie zijn inmiddels van start gegaan. De podcast kan worden beluisterd op de meeste streamingplatforms voor muziek en podcasts. Beluister de podcast hier.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in