Overslaan en naar de inhoud gaan

Knowbe4 promoveert Carolin Kroenert als nieuwe vice president sales voor EMEA

Kroenerts ruime ervaring in het leiden van zowel directe als channel sales teams bestrijkt meer dan tien jaar. Ze heeft daarin gewerkt in regio's als Azië, Afrika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Ze werd in 2021 aangenomen bij KnowBe4 voor het uitbreiden van de activiteiten in de DACH-regio en segmenten binnen de organisatie. Haar strategische visie en leiderschapskwaliteiten als senior sales directeur voor de DACH-regio resulteerde in een groot succes voor haar team.

Carolin Kroenert

Kroenert: "Ik ben vereerd om in deze nieuwe functie te stappen en te blijven bijdragen aan het succes van KnowBe4. Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en ik kijk ernaar uit om meer successen te behalen in de EMEA-regio. Onze missie, ervoor zorgen dat organisaties zich kunnen wapenen tegen de voortdurende uitdagingen van social engineering, is belangrijker dan ooit. Ik vind het geweldig om met onze getalenteerde sales teams bij te dragen aan die missie."

Ook in haar nieuwe rol als vice president sales EMEA streeft Carolin ernaar om de bedrijfsgroei te verbeteren en de kerndoelstellingen te promoten. Dit doet ze door het aangaan van sterke samenwerkingen met zowel interne belanghebbenden, verkoopteams als partners. Ze zal het voortouw nemen bij het sluiten van strategische verkoopinitiatieven en het hooghouden van de reputatie van KnowBe4 als pionier op het gebied van security awareness en security culture.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in