Management

Dit is een bijdrage van Interxion: A Digital Realty Company
Software-ontwikkeling
Future Proof 2021

Interxion organiseert digitaal event Future Proof 2021

Donderdag 28 januari organiseert Interxion het Future Proof 2021 event met spreker en futurist Richard van Hooijdonk. 

19 januari 2021
Door: Interxion: A Digital Realty Company, partner

Donderdag 28 januari organiseert Interxion het Future Proof 2021 event met spreker en futurist Richard van Hooijdonk. 

Vanuit de campus in Amsterdam zal deze futurist en internationaal spreker luisteraars meenemen in een inspirerende sessie over het feit hoe onze manier van leven, werken en zakendoen drastisch zal gaan veranderen in de toekomst. Een toekomst die dichterbij is dan je denkt... 

Richard neemt de luisteraar mee op een reis door de toekomst. Tijdens zijn unieke en inspirerende keynote zal duidelijk worden of (en welke) technologieën onze toekomst volledig gaan veranderen en tevens welke trends zich juist nu, mede gestimuleerd door de huidige pandemie, ontwikkelen.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen in de sessie van Richard zijn de trends die voorspeld worden voor 2030, de organisatie van de toekomst en de nieuwe realiteit. Werken wij in de toekomst bijvoorbeeld nog steeds vanuit thuis en is het kantoorleven voorgoed van de baan? Welke impact hebben technologieën op onze IT-infrastructuren, economie en businessmodellen? 

Bent u benieuwd hoe de nieuwe realiteit zich vestigt in onze samenleving? Het event Future Proof 2021 is voor iedereen toegankelijk en inschrijven is geheel gratis. 

Meer informatie over het (gratis en vrijblijvend) aanmelden voor het Future Proof 2021 event: 

Reactie toevoegen