Overslaan en naar de inhoud gaan

Event: Samen NIS2 in de praktijk brengen

  • NIS2 maatregelen mapping op Microsoft-oplossingen
  • Tips en strategieën voor een succesvolle NIS2-implementatie
  • Luister naar het verhaal van Alfen
HSO Security Event

Naar verwachting treedt eind 2024 de NIS2-wetgeving in Nederland in werking, een EU-kader dat tot doel heeft de cyberbeveiliging te verbeteren. Voor (vrijwel) elke organisatie met meer dan 50 medewerkers is het van cruciaal belang om tijdig te voldoen aan de gestelde eisen. Strikte naleving bevordert niet alleen de cyberbeveiliging maar ook de samenwerking en bewustwording binnen jouw organisatie.

De impact van NIS2 reikt verder dan jouw eigen organisatie; het strekt zich uit tot de gehele keten. Hoe kan jij supply chain-risico's identificeren om de cyberbeveiliging integraal te verbeteren?

De wet gaat over slechts enkele maanden in! Sta jij klaar om de cyberbeveiliging van jouw organisatie en de keten te versterken?

NIS2 in de praktijk

Op dinsdag 9 april presenteren wij hoe jouw organisatie NIS2-compliant kan worden met behulp van Microsoft. Irene Rompa is dagvoorzitter en zal de leiding nemen over ons panel. 

- Tony Krijnen, Cloud Solutions Architect Security, Microsoft, biedt diepgaand inzicht in de mapping van NIS2-maatregelen en Microsoft-oplossingen.

- Nick Nieuwenhuis, Cybersecurity Consultant, HSO, deelt praktische tips en strategieën voor een succesvolle NIS2-implementatie.

- Roelof Kroon, Corporate Information Security Officer, Alfen, deelt het verhaal van Alfen, de voorbereidingen en de rol van Microsoft en HSO, evenals de uitdagingen onderweg.

Over onze klant Alfen
Alfen is een vooraanstaande speler in de energie-industrie, gespecialiseerd in het leveren van transformatorstations, energieopslagsystemen en laadstations voor elektrische voertuigen. Het bedrijf speelt een centrale rol in het energienet door miljoenen huishoudens van energie te voorzien en innovatieve oplossingen te bieden voor de toekomst van het elektriciteitsnet.

Doelgroep
Het evenement is relevant voor organisaties van elke omvang en sector. Bijna elke organisatie, direct of indirect, valt onder de NIS2 vanwege de focus op de supply chain.

Programma

14.00 - 14.30        Inloop
14.30 - 14.35        Welkom door dagvoorzitter Irene Rompa 
14.35 - 15.15        Tony Krijnen, Cloud Solutions Architect Security, Microsoft
15.15 - 15.45        Nick Nieuwenhuis, Cybersecurity Consultant, HSO
15.45 - 16.00        Koffiepauze
16.00 - 16.40        Roelof Kroon, Corporate Information Security Officer, Alfen
16.40 - 17.10        Paneldiscussie met Tony Krijnen, Nick Nieuwenhuis en Roelof Kroon
17.10 - 18.00        Netwerken & Borrel

Aanmelden
Wacht niet langer! Start vandaag nog met het implementeren van maatregelen omtrent proces, mens en technologie om de cyberweerbaarheid te vergroten!

Meld je nu aan om jouw organisatie voor te bereiden op de NIS2-compliance met behulp van Microsoft. Samen versterken we de cyberbeveiliging op EU-niveau.

https://www.hso.com/nl/event/s...

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in