Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom het aanpakken van gegevensbeheer essentieel is voor succes?

Er ontstaat een groeiende kloof tussen organisaties die meegaan met de digitale transformatie en degenen die achterblijven. Deze kloof wordt vergroot door data, omdat bedrijven het moeilijk vinden om de waarde ervan te ontsluiten. Dit is echter geen eenvoudige opgave.

Het is belangrijk dat data 24/7 beschikbaar blijft om applicaties aan te drijven en dat de bedrijfsvoering efficiënt en effectief verloopt. Bovendien moet de data beschermd worden tegen ransomware, cyberaanvallen en storingen en bovenop toegankelijk blijven. Tenslotte moet je ook kunnen omgaan met toenemende complexiteit.

Complexiteit in het beheer van data neemt vele vormen aan. Het omvat data-silo's, de behoefte aan gespecialiseerde tools, constante brandjes blussen, lange inkoopprocessen en provisioning-cycli die strategische zakelijke initiatieven belemmeren. Deze uitdagingen zijn alleen maar groter geworden omdat IT-bronnen en data over edge, core en cloud heen beginnen te spannen. Een gemiddelde organisatie maakt tegenwoordig gebruik van 23 verschillende data management tools om de levenscyclus van hun data en data-infrastructuur te beheren. Uit een recent onderzoek van ESG bleek zelfs dat 74% van de ondervraagde IT-professionals erkende dat hun data management capaciteiten niet kunnen bijbenen met de eisen van de business. De complexiteit van datamanagement kan klanten tegenhouden, wat een kostprijs heeft voor wendbaarheid, innovatie en risico.

Daarom is het vereenvoudigen van datamanagement en data-infrastructuur van vitaal belang naarmate je verder gaat als een data-first bedrijf.

Hoe u de digitale transformatie kan versnellen leest u in het ebook Simplifying data management complexity is essential to becoming data-first

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in